Ο ΝΟΛ πήρε την Αννι Κλάπερτον

*ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2020 21:20

Μία σπουδαία μεταγραφή έκανε η γυναικεία ομάδα του ΝΟΛ ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών της (όποτε ξεκινήσουν) και του πρωταθλήματος Α’ εθνικής κατηγορίας που μετέχει, καθώς απέκτησε την αρχηγό εθνικής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας Άννι

Κλάπερτον ηλικίας 20 χρονών, μετά από υπόδειξη του πρώην παίκτη Θόδωρου Νούσιου (αδελφού του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα) που είναι ομοσπονδιακός τεχνικός στη συγκεκριμένη χώρα.

Η Κλάπερτον ξεκίνησε ως μέλος του Stretford Swimming Club και μισούσε το κολύμπι! Μετά από παρότρυνση του προπονητή της άρχισε να παίζει πόλο και στη συνέχεια σε ηλικία 16 χρονών πήγε στην πόλη του Μάντσεστερ, όταν οι Βρετανοί αποφάσισαν να αναπτύξουν το άθλημα.
Μεγάλη συμβολή στην πρόοδό της είχε πρώην πολίστας του ΝΟΛ, ενώ θεωρεί μεγάλη στιγμή της καριέρας της όταν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Junior στη Σερβία, νίκησε με την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας τη χώρα υποδοχής μπροστά σε πλήθος κόσμου.
Έχει πάει σε τρεις ευρωπαϊκές ηλικιακές ομάδες ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2019, έκανε ντεμπούτο με τη γυναικεία ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας σε τουρνουά στο Πόρτο της Πορτογαλίας.
Η δίδυμη αδερφή της Μάισι, παίζει επίσης πόλο στο Σέφιλντ, ενώ σπουδάζει ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Τσέστερ. Επίσης ασχολήθηκε στη συνέχεια με το πόλο ο πατέρας της Ρίτσαρντ και ο αδελφός της Τεό.
Η ίδια σπουδάζει εγκληματολογία έχοντας στόχο να κάνει καριέρα στην αστυνομία και ειδικά στο χειρισμό μίας ομάδας σκύλων.

Του Σωτ. Κέλλα

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass