Εξώδικο ΠΑΕ ΑΕΛ σε «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.»

ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2020 21:05

Εν μέσω κορονοϊού η ρήξη μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» συνεχίζεται καθώς η ΠΑΕ ΑΕΛ στέλνει εξώδικο με το οποίο ζητάει να αφαιρεθούν τα εμβλήματα της ομάδας από την αθλητική εγκατάσταση αλλά και από την πινακίδα αυτής, Ael Fc

Arena, να αφαιρεθεί το όνομα της ομάδας. Σύμφωνα με το εξώδικο η ΠΑΕ ΑΕΛ βάσει νόμου έχει στην κατοχή της το σήμα και το έμβλημα, ενώ ως αιτιολογία για την πράξη αναφέρει επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην εγκατάσταση και η χρήση από άλλη λαρισινή ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες εξώδικο θα σταλεί και για την ονοματοδοσία του κόμβου που οδηγεί στη συγκεκριμένη εγκατάσταση.
Το σχίσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνεται όλο και πιο βαθύ...
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΑΕΚ
Αγωνιστικά η ομάδα ανεβάζει ρυθμούς ενόψει του παιχνιδιού της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από μακρά αγωνιστική απραξία.
«Δουλεύουμε για να ανταποκριθούμε σε έναν δύσκολο αγώνα κόντρα σε μία ομάδα που θεωρείται από τις καλύτερες στην Ελλάδα» μας είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πρόσθεσε: «Προερχόμαστε και οι δύο ομάδες από αγωνιστική απραξία αλλά εμείς θέλουμε να ανταποκριθούμε στις συνθήκες της αναμέτρησης με το καλύτερο δυνατό τρόπο και να συνεχίσουμε να έχουμε την καλή αγωνιστική εικόνα που είχαμε σε Βόλο και Γιάννενα».
Το ευχάριστο για τον προπονητή της λαρισινής ομάδας είναι ότι επέστρεψαν δύο παίκτες που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό, ενώ δύο παραμένουν ακόμα σε καραντίνα αλλά χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα.
Στις προπονήσεις ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου δείχνει ότι προβληματίζεται για την τακτική που θα ακολουθήσει καθώς δοκιμάζει τόσο το 3-5-2 που εφάρμοσε με επιτυχία στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και το 4-2-3-1 μαζί με το 4-3-3. Για τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα όλα θα φανούν σήμερα και αύριο στις προπονήσεις που θα γίνουν.
ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΙΣ 2/12
Σύμφωνα με πληροφορίες το αναβληθέν, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, παιχνίδι με τον Άρη θα γίνει την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου. Για το παιχνίδι με τη Λαμία δεν υπάρχει καμία απόφαση.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass