Τρεις Λαρισαίες στο κλιμάκιο βόλεϊ Κεντρικής Ελλάδας

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2020 21:00

Τρεις Λαρισαίες αθλήτριες είχαν συμπεριληφθεί στη διαδικασία τελικής επιλογής και αξιολόγησης (διακλιμακιακό) η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2020.

Πρόκειται για τις Νταφοπούλου Χαρίκλεια, Κατσάρα Βασιλική (Φιλαθλητικός Λάρισας) και Μαργαριτοπούλου Δανάη (Ε.Α. Λάρισας).
Δυστυχώς η κατάσταση λόγω της πανδημίας δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία θα συνεχιστεί με ατομικές ή ομαδικές προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται από τους κατά τόπους Αποσπασμένους Ομοσπονδιακούς Προπονητές, τους ΠΟΠ ή ακόμη και τους προπονητές των σωματείων, όπου δεν υπάρχουν οι παραπάνω.
Το πρόγραμμα θα είναι απόλυτα καθοδηγούμενο από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδος Παγκορασίδων κ. Γκούντα Κωνσταντίνο και τους υπόλοιπους Ομοσπονδιακούς προπονητές, οι δε προπονήσεις θα βιντεοσκοπούνται και θα αποστέλλονται στους ομοσπονδιακούς πέραν βέβαια από τις κατά τόπους επισκέψεις τους  για την καλύτερη παρακολούθηση των αθλητριών.
Πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι οι αθλητές και αθλήτριες να βελτιωθούν ώστε να είναι έτοιμοι/-ες σε πρώτη φάση τον Δεκέμβριο λόγω της πιθανής διεξαγωγής Βαλκανικού πρωταθλήματος, σε δεύτερη φάση τον Απρίλιο για τα προκριματικά Ευρωπαϊκού και σε τρίτη φάση το καλοκαίρι με Βαλκανικά ή και πιθανώς Τελικά Ευρωπαϊκού ή και για όποια συγκεντρωτική προετοιμασία, αν βέβαια το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω πανδημίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass