Φιλικό παιχνίδι στην Αγιά δίνει ο Απόλλωνας Λάρισας

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ (16:30) ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΔΩΤΙΕΑ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2020 15:29

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει σήμερα ο Απόλλωνας Λάρισας. Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου θα μεταβεί στην Αγιά όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Δωτιέα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:30 και ο τεχνικός των «κυανολεύκων» θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει κυρίως παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, ή είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής σε αυτόν. Από την άλλη πλευρά για την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά (που λόγω Τυρνάβου δεν αγωνίζεται αύριο Κυριακή) η σημερινή φιλική αναμέτρηση θα είναι ένα δυνατό αγωνιστικό τεστ ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.
Μετά τη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Γιάννης Μάγγος, επέλεξε 19 παίκτες για το σημερινό φιλικό, οι οποίοι είναι οι εξής: Αστράς, Πρίφτης, Μόρας, Λουκάς, Καλούσης, Καμπέρης, Μπούσης, Γεωργακόπουλος, Μπάμπης, Αντεμάι, Ζαχόπουλος, Μάρτινς, Μπαλογιάννης, Νύκταρης, Παυλής, Φρανσουά, Τασιούλης, Νούσιος, Μπρέμπος.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Tallison, Γκόλιας, Σούλτσε, Γκουντρουμπής, καθώς και οι Χατζής, Μπάλλας, Λίταινας, Σκούπρας, Καρρίκι, Μπαστιάνος, Οκάν και Τζοβάρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass