Επιθετικός από το Καμερούν στον Απόλλωνα Λάρισας

*ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΝ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ Α.Κ. ΑΜΙΑΝ *ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΟΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ *ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΚΟΡΜΟΥ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2020 21:22

Κλείνοντας αισίως το θέμα του προπονητή, με τον Γιάννη Μάγγο να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, ο Απόλλωνας Λάρισας ρίχνει πλέον το βάρος στις μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι

πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη φετινή μεταγραφή για τους «κυανόλευκους» ακούει στο όνομα Ζαν Φρανσουά (Jean Francois). Πρόκειται για τον 21χρονο Καμερουνέζο επιθετικό ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της A.K. Αμιάν, στην οποία αγωνίστηκε και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής της Γαλλίας. Ο Ζαν Φρανσουά είναι διεθνής με την Κ20 του Καμερούν, είναι ακραίος επιθετικός (εξτρέμ) με κοφτή ντρίπλα και δυνατό σουτ. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του αποτελεί θέμα χρόνου για τον Απόλλωνα Λάρισας καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και σήμερα αναμένεται «εκτός απροόπτου) στη Λάρισα.

Από κει και πέρα και σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος που γνωρίζει πολύ καλά το λαρισινό ποδόσφαιρο, βολιδοσκοπεί νεαρούς παίκτες από τον νομό με στόχο την ανεύρεση ταλέντων που θα μπορέσουν να στελεχώσουν την ομάδα και να δώσουν μία νέα προοπτική για το μέλλον.
Εν τω μεταξύ από σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες από τον βασικό κορμό της φετινής περιόδου για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Ουσιαστικά γίνεται λόγος για έντεκα ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι Γκάγκας, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Νούσιος, Λίταινας, Τασιούλης, Καμπέρης, Γκουντρουμπής, Μπρέμπος και Νύκταρης. Αυτό συνεπάγεται ότι προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας περιόδου θα γίνουν οι ανάλογες μεταγραφές.
ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
Δύο νέα πρόσωπα προστέθηκαν στο τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Λάρισας. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσακμακίδη που θα είναι άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Μάγγου και τον Θοδωρή Κυριακούλη που αναλαμβάνει ρόλο προπονητή τερματοφυλάκων.
Τα δύο νέα μέλη του τεχνικού τιμ του Απόλλωνα Λάρισας παρουσίασε ο επίσημα ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ κ. Αχιλλέας Σακελλαρίου.
Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις της κυανόλευκης ΠΑΕ:
Για τον Γιάννη Τσακμακίδη:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον πρώην διεθνή άσο και νυν προπονητή κ. Γιάννη Τσακμακίδη, ο οποίος από σήμερα ανήκει στο τιμ της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας. Συγκεκριμένα θα είναι ο assistant coach και απόλυτος συνεργάτης με αυξημένες αρμοδιότητες του νέου τεχνικού μας, κ. Γιάννη Μάγγου. Άνθρωπος εξαίρετος με αρχές και πολύ καλή γνώση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών, ο Γιάννης αναμένεται να βοηθήσει αρκετά από την πλευρά του, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο Απόλλωνας για φέτος.
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εύχεται στον Γιάννη Τσακμακίδη να είναι υγιής και να συμβάλει, όσο μπορεί, στην ακόμη πιο ποιοτική άνοδο της ομάδος μας.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ενεργή δράση σαν ποδοσφαιριστής
Πελασγιώτιδα-Ερασιτέχνης
ΑΕΛ-Επαγγελματίας(Α’+Β’ Εθνική κατηγορία)
ΑΟ Τρίκαλα-Επαγγελματίας (Β’+Α’ Εθνική κατηγορία)
Παναιτωλικός-Επαγγελματίας(Β’ Εθνική κατηγορία)
Ποσειδώνας Νέων Πόρων-Επαγγελματίας(Δ’+Γ’ Εθνική κατηγορία)
Εθνική Παίδων
Εθνική Νέων
Εθνική Ελπίδων
Προπονητής
Ακαδημία ΑΟ Τερψιθέας (2 χρόνια)
Ανδρικό Τμήμα Νέας Πολιτείας (2012-2015)
Ανδρικό Τμήμα Ηρακλή Λάρισας (2015-2018)
A.E.Λ. K-19 (1018-2019)
Οικονόμος Τσαριτσάνης (2019-2020) Γ’ Εθνική
Αναγέννηση Καρδίτσας»
Για τον Θοδωρή Κυριακούλη:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καλωσορίζει στις τάξεις της, τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της Α.Ε.Λ. αλλά και πρώην δικό της τεχνικό στέλεχος, κ. Θοδωρή Κυριακούλη. Ο κ. Κυριακούλης αναλαμβάνει υπεύθυνος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδος μας, όντως συνεργάτης του κ. Γιάννη Μάγγου.
Ο Κυριακούλης ήταν και την διετία 2014-2015 στον Απόλλωνα, ενώ κατόπιν το 2016 πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου και το 2017-2018 ήταν στην Ερασιτεχνική Α.Ε.Λ. Από το 2019 προσπαθεί να βγάλει τους νέους πορτιέρο της Λάρισας, στην Ακαδημία της Δάφνης Γλαύκης. Αυτήν την φορά όμως το level του ανεβαίνει και στην ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας, δεν ήρθε απλά για να προπονεί τους τερματοφύλακες της επαγγελματικής ομάδας, αλλά και για να εποπτεύει τους ανάλογους της Κ-19 του συλλόγου μας, όπως και των ερασιτεχνικών ομάδων του Νομού Λάρισας. Σιδεροκέφαλος Θοδωρή».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass