Σύντομες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2020 20:40

Οι λαχνοί της ΕΠΣΛ
Από τη Γραμματεία της ΕΠΣΝ Λάρισας ανακοινώθηκε ότι οι ομάδες μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της Ένωσης (Αδριανού 12) να παραλάβουν τους λαχνούς.


Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΝΛ, κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει στα φετινά πρωταθλήματα (ανδρικά ή υποδομής) υποχρεούται να παραλάβει από τη νέα λαχειοφόρο που διοργανώνει η Ένωση, προς οικονομική ενίσχυση των σωματείων, τουλάχιστον 500 λαχνούς καταβάλλοντας το 10% της αξίας τους (100 ευρώ), ενώ από την πώλησή τους κάθε σωματείο θα εισπράξει 1.000 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους, τα σωματεία θα μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία για συμπληρωματική προμήθεια λαχνών με το ίδιο καθεστώς.

 

Ακυρώθηκε το φιλικό του ΠΟΕ με τον Παλαμά
Από τον Π.Ο. Ελασσόνας ανακοινώθηκε πως μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων, ακυρώθηκε το φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ατρόμητο Παλαμά που ήταν προγραμματισμένο για μεθαύριο Πέμπτη 13 Αυγούστου.

 

Συνεχίζει με το «Νο 9» ο Χάρης Μουλτσιάς
* ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
Συνεχίζοντας τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με ένα ακόμη βασικό «πυλώνα» της τελευταίας διετίας, τον 21χρονο επιθετικό Χάρη Μουλτσιά.
Ο γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1999 ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε συνολικά σε 48 επίσημους αγώνες των «πρασίνων» κατά το διάστημα 2018-2020, οπότε επέστρεψε στην ομάδα της γενέτειράς του, μετά τη θητεία του στις ομάδες Νέων της ΠΑΕ ΑΕΚ και - κατά γενική εκτίμηση - έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά και πιο μεστής προσφοράς στον Οικονόμο.
Αξιολογώντας όλα αυτά τα στοιχεία τόσο ο προπονητής Νίκος Φώλλας όσο και η διοίκηση του Δημήτρη Μιχούλη εναπόθεσαν και στη δική του παρουσία τις βλέψεις που διατηρεί ο ποδοσφαιρικός εκπρόσωπος της Τσαριτσάνης για τη νέα χρονιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass