Προκρίθηκαν Ιντερ και Μάντσεστερ Γ.

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2020 20:20

Η σκληροτράχηλη Κοπεγχάγη του Ζέκα Γκονσάλβες, έβγαλε το... λάδι για 90 λεπτά στη «λαμπερή» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, των μεγάλων αστέρων και του δεκαπλάσιου μπάτζετ. Όμως, στην παράταση του δεύτερου προημιτελικού του Final-8 του Europa League (0-0 ο

κανονικός αγώνας), οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν εντέλει τον δρόμο προς τα δίκτυα με το πέναλτι του Φερνάντες στο 95’ (στο 63’ το σουτ του Φερνάντες εξοστρακίστηκε στο οριζόντιο δοκάρι) κι έστω και δύσκολα επικράτησαν με 1-0, παίρνοντας την πρόκριση για τον ημιτελικό της 17ης Αυγούστου.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ρομέρο, Γουάν-Μπισάκα, Μπαγί (70’ Λίντελοφ), Μαγκουάιρ, Γουίλιαμς, Φρεντ (70’ Μάτιτς), Γκρίνγουντ (91’ Μάτα), Φερνάντες, Πογκμπά, Ράσφορντ (113’ Λίνγκαρντ), Μαρσιάλ (120’ ΜακΤόμινεϊ).
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Στάλε Σολμπάκεν): Γιόνσον, Βαρέλα (105’ Μπάρτολετς), Νέλσον, Μπιέλαντ, Μπόιλεσεν (15’ λ.τρ. Μπένγκτσον), Μπίελ (57’ Οβιέδο), Στάγκε (105’ Μουντράζιγια), Ζέκα, Νταραμί (57’ Κάουφμαν), Φαλκ (111’ Βικ), Γουίντ.
ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ
Η ποιότητα και η «βαριά» φανέλα της Ίντερ «μίλησαν» με τους «νερατζούρι» να επικρατούν με 2-1 της Λεβερκούζεν και να παίρνουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Μπαρέλα (15’), Λουκάκου (21’) και Χάβερτς (24’).
ΙΝΤΕΡ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι (84’ Σκρίνιαρ), Ντε Βράι, Γοδίν, Ντ’Αμπρόζιο (59’ Μόουζες), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (59’ Έρικσεν), Γιάνγκ, Λαουτάρο Μαρτίνες (64’ Σάντσες), Λουκάκου.
ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Πέτερ Μπος): Χραντέσκι, Μπέντερ (85’ Μπελαραμπί), Ταχ, Ταπσόμπα, Σινκγκράβεν (68’ Βέντελ), Παλάσιος (59’ Μπέιλι), Μπαουμγκάρτλινγκερ (68’ Αμίρι), Χάβερτς, Ντεμιρμπάι, Ντιαμπί, Φόλαντ (86’ Αλάριο).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Iντερ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-1
Μάντσεστερ Γ.-Κοπεγχάγη 1-0 (παρ.)
ΣΗΜΕΡΑ
Γουλβς-Σεβίλλη
Σαχτάρ-Βασιλεία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass