Η ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΟΛΙΜΠΙΚ/Ν. ΚΑΡΥΕΣ ΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Με το βλέμμα στο μέλλον

*Ν. Λιούπας: «Θέλουμε η ομάδα αυτή να αποτελέσει εφαλτήριο για τα νέα παιδιά που έχουν όραμα να πετύχουν το κάτι παραπάνω» *Γ. Λιάπης: «Προσπαθούμε να δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα γιατί μας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα το καλό ποδόσφαιρο»

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2015 8:03

 

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η νεοσύστατη ομάδα Ολίμπικ/Ν. Καρυές που προήλθε από τη συγχώνευση της Ακαδημίας Ολίμπικ και του ΑΟ Ν. Καρυών ευελπιστεί να παρουσιάσει ένα ελκυστικό αγωνιστικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και να διαδραματίσει το ρόλο του ρυθμιστή των εξελίξεων τόσο στην κορυφή όσο και στη μάχη της παραμονής. Άλλωστε οι δύο ομάδες από τις οποίες προήλθε το νέο σωματείο είχαν δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής την περσινή χρονιά στα πρωταθλήματα που αγωνίζονταν αντίστοιχα και η συσπείρωση των δυνάμεών τους δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επιτευχθεί ένας τέτοιος στόχος.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα για μια εντελώς καινούργια ομάδα με όποιες δυσκολίες συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Παρ’ όλα αυτά οι άνθρωποι του συλλόγου μέσα από συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να συγκροτήσουν ένα ρόστερ με πλειάδα ποδοσφαιριστών, έμπειρων και νέων που δείχνουν τη διάθεση για το κάτι παραπάνω.

«Παντρέψαμε το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον. Από τη μία πλευρά οι Ν. Καρυές μία ομάδα με πλούσιο παρελθόν και από την άλλη η Ακαδημία Ολίμπικ με πολλά νέα παιδιά και φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον. Στόχος μας από αυτή τη συγχώνευση είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα με σωστή οργάνωση που θα καθιερωθεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού» σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λιούπας αναφερόμενος στη φιλοσοφία της νεοσύστατης Ολίμπικ/Ν. Καρυές και πρόσθεσε:

«Η χρονιά αυτή θα είναι περισσότερο αναγνωριστική για μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε στόχους. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα «κράμα» νέων και έμπειρων παικτών που να παίζει καλό ποδόσφαιρο με στόχο σε λίγα χρόνια η ομάδα αυτή να πλαισιώνεται από νέα παιδιά. Να αποτελέσει δηλαδή εφαλτήριο για τους νέους ποδοσφαιριστές που έχουν όραμα να πετύχουν το κάτι παραπάνω. Σ’ αυτό συμβάλλει αφενός ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων που αποτελούν πόλο έλξης για πολλά παιδιά και αφετέρου η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους Γ. Λιάπη και Γ. Σκαφιδά, οι οποίοι εφαρμόζουν έναν νέο τρόπο προπόνησης, πολύ ενδιαφέροντα που έχει ενθουσιάσει του παίκτες και ευελπιστούμε ότι γρήγορα θα έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε».

ΣΤΟΝ «ΤΙΜΟΝΙ» Ο Γ. ΛΙΑΠΗΣ

Ο άνθρωπος που ανέλαβε το δύσκολο έργο της υλοποίησης των στόχων της ομάδας είναι ο Γιώργος Λιάπης, ενώ στο τεχνικό τιμ βρίσκεται και ο Γιώργος Σκαφιδάς που έχει εξειδικευμένο ρόλο ως προπονησιολόγος και ειδικός φυσικής κατάστασης.

«Προσπαθούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να παντρέψουμε ποδοσφαιριστές από δύο διαφορετικές ομάδες, νέους και έμπειρους. Μας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα το καλό ποδόσφαιρο. Να χαιρόμαστε τα παιχνίδια και παράλληλα ο κόσμος να βλέπει στο γήπεδο μία αξιόλογη ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία και να έχουμε οικογενειακό κλίμα. Τόσο εγώ όσο και ο Γιώργος Σκαφιδάς προσπαθούμε να δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε» επισήμανε ο τεχνικός Γιώργος Λιάπης και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα είναι ανταγωνιστικό όπως και πέρσι. Η μείωση του αριθμού των ομάδων που θα προβιβασθούν σημαίνει ότι η μάχη της κορυφής θα είναι φέτος πιο σκληρή. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα επί ίσοις όροις και να υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass