Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 5-1 ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ

Πρόβα τζενεράλε με νίκη

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2015 8:11

Έτοιμος σε μεγάλο ποσοστό φάνηκε πως είναι ο Απόλλωνας Λάρισας, αφού παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κέρδισε μέσα στον Αμπελώνα, το νεανικό και αξιόμαχο συγκρότημα του Αμπελωνιακού με σκορ 5-1. Οι «κυανόλευκοι» είχαν όρεξη, πάθος και πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση κάτι που χαροποιεί τους ανθρώπους της τεχνικής ηγεσίας και δη τον προπονητή Γιάννη Μάγγο. Ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή των κινήσεων και εκτός από τα πέντε γκολ είχε και δύο δοκάρια αλλά και πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν του Απόλλωνα στην νικηφόρα πρόβα τζενεράλε με τον Αμπελωνιακό πέτυχαν οι εξής:

Στο 21′ με πέναλτι ο Νάστας πέτυχε το 0-1

Στο 24′ με δυνατό σουτ ο Κουβελάς το 0-2

Στο 31′ ο Παλάσκας με βολέ το 0-3

Στο 44′ και πάλι ο Κουβελάς με συρτό σουτ το 0-4

Στο 57′ με δυνατή κεφαλιά-ψαράκι ο Παλάσκας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το 0-5

Στο 90′ μείωσαν οι γηπεδούχοι σε 1-5 με πέναλτι.

*Δεν αγωνίσθηκε ο Βασίλης Σκάκος, μιας και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης από τραυματισμό και θα είναι σύντομα έτοιμος.

Ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος, χρησιμοποίησε και τέσσερα παιδιά (Τακούδη, Τσούντζουρα, Βούλγαρη και Βαγενά) από την εφηβική ομάδα του συλλόγου μας.

* Εν τω μεταξύ, ο Αμπελωνιακός συνεχίζει να βρίσκεται στο ρυθμό της Γιορτής Κρασιού και η σημερινή ημέρα της εκδήλωσης θα είναι αφιερωμένη στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αμπελώνα η οποία καλεί τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να περάσουν μία όμορφη βραδιά με λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Παραφέστας): Βραζιτίκος, Αρσένης, Γκόλτσος, Κωτούλας, Τζιαρτζιάνης, Χατζούλης, Σπυρόπουλος, Ψύρρας, Φετάου, Τζέκας, Βάνης (Γκουγκουλής, Πούλιος, Κανάκης, Ροντούλης, Βουγιουρδής, Ανατολίτης, Μπιζιώτας, Λιόντος, Νταφούλης, Καρυπίδης, Παππάς)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μάγγος): Μπρέλλας (75′ Τακούδης), Νάτσης, Γιαννακόπουλος, Κολιός (30′ λ.τ. Τσένος), Φλώρος (75′ Τσούντζουρας), Κουρδής Γ. (65′ Κόλα), Μπόντε (75′ Βούλγαρης), Κούρο (75′ Βαγενάς), Παλάσκας, Νάστας (46′ Αντωνόπουλος), Κουβελάς (46′ Χαρούλης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass