ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΕΖΟ

Στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ οι Σαχναζαριάν και Ζαχαρά

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2015 8:02

Ν

 

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Έτσι με τη «βυσσινί» φανέλα θα αγωνίζονται την νέα χρονιά ακόμη δύο κορίτσια. Πρόκειται για δύο πρώην παίκτριες του Κένταυρου που απέκτησε η ΑΕΛ και οι οποίες είναι η Ραφαέλα Σαχναζαριάν και η Κατερίνα Ζαχαρά. H πρώτη αγωνίζεται σαν επιθετικό χαφ και στο παρελθόν έχει παίξει σε Βόλο, Μαγνησιακό και Τρίκαλα με πολλές παρουσίες σε Α’ και Β’ Εθνική, ενώ η δεύτερη αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και  έχει ξεκινήσει την καριέρα της στον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ πέρυσι φορούσε την φανέλα της λαρισινής ομάδας. Οι δύο αθλήτριες αναμένεται να δώσουν πολλές λύσεις τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα για την ομάδα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν ακόμη 3 - 4 μεταγραφές. Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζουν να κυκλοφορούν οι κάρτες εισόδου για τους αγώνες της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου από τα γραφεία στη ΘΥΡΑ-3 στο στάδιο Αλκαζάρ και στα κεντρικά γραφεία του Σωματείου στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 35, 3ος όροφος.

Η έναρξη των προπονήσεων για την Ακαδημία κοριτσιών της ΑΕΛ ορίστηκε για την ερχόμενη εβδομάδα. Όλες οι νεαρές αθλήτριες καλούνται να βρίσκονται την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:45, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας «Ίκαρος», με αθλητική περιβολή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass