ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ (0-0)

Στη «Λεωφόρο» η πρόκριση

* Δοκάρι είχε ο Πέτριτς

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2015 0:40

Η ισοπαλία 0-0 σε ζευγάρι αγώνων, δεν είναι αποτέλεσμα για πανηγυρισμούς. Στην περίπτωση όμως του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού στο Αζερμπαϊτζάν, φαίνεται πως θα είναι αρκετή για να του δώσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αφού μοιάζει απίθανο να καταφέρει η Καμπάλα να πάρει θετικό αποτέλεσμα, σε μία εβδομάδα (27/8) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε πει πως η σοβαρότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Ισως οι "πράσινοι" αντιμετώπισαν το χθεσινό ματς στη Μπακού με... υπερβολική σοβαρότητα. Η απουσία του Μπεργκ και του Νίνη από την ενδεκάδα, σίγουρα δυνάμωσαν αμυντικά τον Παναθηναϊκό, τού στέρησαν όμως την απαραίτητη δημιουργικότητα. Παρόλα αυτά, θα μπορούσε να πετύχει και το καθοριστικό εκτός έδρας γκολ μόλις στο 16’, όταν ο Πέτρις κινήθηκε εξαιρετικά στην περιοχή και σούταρε στην αντίθετη γωνία, όμως το δοκάρι του χάλασε τα σχέδια.

Με Μπεργκ, Ατζαγκούν και Λαγό στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, η κυριαρχία του Παναθηναϊκού ήταν ολοκληρωτική. Στο 80’ και το 81’ ο Μπεργκ έχασε μοναδικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και να κλειδώσει την πρόκριση, αλλά ακόμα κι έτσι η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη και αναμφισβήτητη. "Πονηρό" το 0-0, όμως με στοιχειωδώς σοβαρή (επιθετικά) εμφάνιση στην Αθήνα, το "τριφύλλι" θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία.

Διαιτητής: Αντρέ Μάρινερ (Αγγλία)

Κίτρινες: Ραφαέλ, Αντόνοφ - Ζέκα, Βέμερ

ΚΑΜΠΑΛΑ (Ρόμαν Γκριγκόρτσουκ): Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροβ, Ράφαελ, Σαντίγκοβ, Ζετς (58’ Ζαργκάροφ), Γκάι, Ζένιοβ, Ντοντό, Αντόνοφ (90’ Μαμάντοφ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Βέμερ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο, Ζέκα, Λουντ (67’ Ατζαγκούν), Καλτσάς (76’ Λαγός), Πράνιτς, Καρέλης (58’ Μπεργκ), Πέτριτς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass