ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗN ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ (5-0)

Πάρτι του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2015 0:42

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ συνέτριψε 5-0 την Μπρόντμπι στην Τούμπα, στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Europa League και σιγούρεψε την πρόκριση στους ομίλους, ενόψει της ρεβάνς στη Δανία. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μακ, που σημείωσε τρία γκολ (17’, 80’, 82’), ενώ Πέλκας (36’) και Ροντρίγκες (51’), πέτυχαν τα άλλα δύο. Ο «Δικέφαλος» είχε και δύο δοκάρια με τον Κάτσε (22’, 89’) και μάλιστα το δεύτερο σε εκτέλεση πέναλτι.

Καθολική η υπεροχή του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, με όμορφο, στρωτό και γρήγορο ποδόσφαιρο, που του έδωσε ευκαιρίες μπροστά στην εστία της Μπρόντμπι, δύο γκολ, που θα μπορούσαν εύκολα να είναι περισσότερα και ένα δοκάρι. Εξαφανισμένοι, στον αντίποδα, οι Δανοί, που δεν κατάφεραν να απειλήσουν σε κανένα σημείο τον «Δικέφαλο», προσφέροντας... ξεκούραση στον Ολσεν.

* Γεμάτη, από υποστηρικτές του ΠΑΟΚ, η Τούμπα. Μοναδικό σημείο του γηπέδου που δεν είχε ασπρόμαυρο χρώμα ήταν η Θύρα 8, στην οποία φιλοξενήθηκαν οι 100 περίπου φίλαθλοι της Μπρόντμπι. Προκάλεσε, μάλιστα, αίσθηση το άναμμα πυρσών από τους τελευταίους, στην είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, για την έναρξη της αναμέτρησης, σε αντίθεση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που «ζέσταναν» την ατμόσφαιρα μόνο με κόσμιες ρυθμικές ιαχές

Διαιτητής: Μαγιένκο (Ισπανία)

Κίτρινες: Πέλκας, Κόστα, Μακ, Κάτσε - Ελμάντερ, Πίρι, Αγκερ

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ):Ολσεν, Μαλεζάς, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου, Πέλκας (66’ Κ. Σαββίδης), Κάτσε, Κωνσταντινίδης (84’ Κοροβέσης), Μακ, Ροντρίγκεζ (71’ Μυστακίδης), Τζιόλης

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ (Τόμας Φρανκ): Ρονόου, Αλμπρεχτσεν, Χολστ (42’ Ντούμιτς), Λάρσον, Ντουρμισί, Αγκερ, Ορνσκόφ, Πίρι (75’ Νόργκρααντ) Πούκιμ, Ερικσον, Ελμάντερ (58’ Σβαρτς)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass