Ο ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Δοκιμάζει ενδεκάδα

* Ήρθε χθες στη Λάρισα ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2015 10:35

Του Σωτ. Κέλλα

Μετά από ένα μήνα περίπου προετοιμασίας ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς (φωτ.) αρχίζει να προβάρει την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιεί σε επίσημους αγώνες της ομάδας και μάλλον τις πρώτες του σκέψεις θα τις δούμε στο αυριανό φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο(6 μ.μ.) με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία και ουσιαστικά θα είναι το πρώτο καλό τεστ για τους «βυσσινί».

Μέχρι τώρα στα τρία φιλικά που έδωσε η ΑΕΛ ο Ντόστανιτς δοκίμαζε δύο ενδεκάδες, από μια σε κάθε ημίχρονο, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για να επιλέξει τους παίκτες που θα στηριχθεί στην προσπάθεια επανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα από χθες βρίσκεται στη Λάρισα ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και σήμερα το απόγευμα θα είναι στην προπόνηση όπου θα φανεί και ο δείκτης ετοιμότητάς του. Υπενθυμίζουμε ότι ο μόνος που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα είναι ο Ναγιάρ και μάλλον την ερχόμενη βδομάδα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Σχετικά με τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις ο μοναδικός στόχος είναι ο Τάσος Βενέτης εκτός αν προκύψει κάποια άλλη εξαιρετική περίπτωση.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει αρκετούς παίκτες και μάλλον θα υπάρχουν αποχωρήσεις. Ο ένας θα είναι ο Νικολόπουλος (αγωνιζόταν πέρυσι στον Πανηλειακό) ενώ δανεικοί θα δοθούν οι: Μπαλογιάννης, Καμπέρης.

Τέλος θα υπάρχει μια πιο ηχηρή αποχώρηση από την ομάδα αφού στη μεσαία γραμμή έχει δημιουργηθεί κορεσμός από καλούς ποδοσφαιριστές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Η ΑΕΛ μαθαίνει τους αντιπάλους της

Εκδικάστηκε χθες από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή του Απόλλωνα κατά της Super League και η προσφυγή τεσσάρων ΠΑΕ κατά της Football League.

Συγκεκριμένα, ο Απόλλων Σμύρνης κινήθηκε κατά της απόφασης της Λίγκας να διατηρήσει στην κατηγορία τον Λεβαδειακό, μετά τον υποβιβασμό της Κέρκυρας. «Η απόφαση σας σχετικά με την Κέρκυρα ήταν αποβολή. Έπρεπε η Λίγκα να την αποβάλει ως πέμπτη ομάδα. Τέσσερις που υποβιβάστηκαν συν μία που αποβλήθηκε. Έτσι, βάσει του άρθρου 4 του ΚΑΠ μετά την ΑΕΚ και τον Ηρακλή που προβιβάστηκαν από τη Β’ Εθνική θα έπρεπε να ανέβει ο Απόλλων Σμύρνης ως τρίτος της κατάταξης της δεύτερης κατηγορίας» είπε κατά την ακροαματική διαδικασία ο δικηγόρος της "ελαφράς ταξιαρχίας", Μηνάς Λυσάνδρου.

Επίσης, οι ΠΑΟ Άρης, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Α.Ε. Κηφισιάς και Παναργειακός -όλες δευτεραθλήτριες στους ομίλους της Γ΄ εθνικής- προσέφυγαν κατά της απόφασης της Football League να διεξαχθεί το πρωτάθλημα Β΄ εθνικής με 17-18 ομάδες και όχι με 20. Ο νομικός εκπρόσωπος της Α.Ε. Καραϊσκάκης, Βασίλης Γκαγκάτσης, υποστήριξε: «Υπάρχει δεσμευτική απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που αναφέρει ότι στη Β’ Εθνική οι ομάδες τη σεζόν 2015-16 θα είναι 20 τον αριθμό. Αυτή η απόφαση ήταν ομόφωνη και πάρθηκε μετά από σχετική πρόταση ειδικής επιτροπής περί των αναδιαρθρώσεων των κατηγοριών απαρτιζόμενη από τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μαζαράκη, τον πρόεδρο της Football League, κ. Καλογιάννη και τον πρόεδρο της Super League, κ. Μποροβήλο».

Οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων αναμένονται σήμερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass