Δοκιμάζονται εκτός έδρας Οικονόμος και Ηρακλής Λ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2019 20:18

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και στον 3ο όμιλο, όπου υπάρχει το λαρισινό ενδιαφέρον, Οικονόμος Τσαριτσάνης και Ηρακλής Λάρισας αγωνίζονται εκτός έδρας.


Συγκεκριμένα, στις 16:00 οι «πράσινοι» της Τσαριτσάνης θα παίξουν στον Αλμυρό με την τοπική ομάδα και την ίδια ώρα οι «κυανόλευκοι» του Ηρακλή θα αγωνιστούν στο ΔΑΚ Κατερίνης με τον Πιερικό.
Οι δύο ομάδες, που στην πρεμιέρα αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Γ. Μητσιμπόνας», θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν θετικά αποτελέσματα.
Ο προπονητής του Οικονόμου Γιάννης Τσακμακίδης θα έχει δύο επιπλέον παίκτες στη διάθεσή του, καθώς επανέρχονται ο Παναγιώτης Γαλάνης και ο Βασίλης Γκαμπέτας, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, που όφειλαν από την περσινή σεζόν.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ευάγγελος Λαθύρης από την Ένωση Φθιώτιδας, συνεργάτες του οι Δημήτρης Τίκας, Πέτρος Κανιούρας από την Ένωση Καρδίτσας και παρατηρητής ο Γεώργιος Διαμάντης από την Ένωση Κοζάνης.
*Σαφώς πιο δύσκολο έργο θα έχει ο Ηρακλής, που δοκιμάζεται στην Κατερίνη κόντρα στον φιλόδοξο και δυνατό φέτος Πιερικό.
Το ευχάριστο για τον προπονητή Χρήστο Χατζηλιάδη είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Κακαβίτση, ο οποίος εξέτισε την ποινή του που όφειλε από πέρυσι, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του τραυματία Νίκου Ναρίνογλου.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Νικόλαος Μαρόπουλος, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Ηλία Παπαδόπουλο, Αλέξανδρο Κουφό, όλοι από την Ένωση Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κρίκης από την Ένωση Τρικάλων.
**Ο Ηρακλής Λάρισας με ανακοίνωσή του εξέφρασε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Τσολάκη, ποδοσφαιριστή γέννημα θρέμμα της ομάδας, έναν εξαίρετο οικογενειάρχη, έναν άνθρωπο που όσοι τον γνώρισαν μόνο καλά λόγια είχαν να πουν.
Είχε τη χαρά να ζήσει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές αφού -όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση- ήταν από τους πρώτους που επάνδρωσαν την ΑΕΛ στη συνένωση του 1964, σταμάτησε να αγωνίζεται το 1967-68 λόγω της Δικτατορίας (ενώ είχε υπάρξει κλήση - τηλεγράφημα τότε - για να παίξει στην Εθνική Νέων Κ-20).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (16:00, 2η αγων.)
Αταλάντη- Μετέωρα
Στεφανοβίκειο-ΑΕ Καρίτσας
Ποταμιά-Νεοχώρι
Δίας Δίου-Ατρόμητος Παλαμά
ΑΟ Σελλάνων-Θησέας Αγριάς
Αλμυρός-Οικονόμος
Πιερικός-Ηρακλής Λάρισας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Καρίτσα 4-0 3
Ατρόμητος Παλαμά 2-0 3
Σέλλανα 2-1 3
Αταλάντη 1-0 3
Πιερικός 1-0 3
Μετέωρα 1-1 1
Στεφανοβίκειο 1-1 1
Ηρακλής Λάρ. 0-0 1
Οικονόμος 0-0 1
Διγενής Νεοχωρίου 1-2 0
Ποταμιά 0-1 0
Θησέας Αγριάς 0-1 0
Αλμυρός 0-2 0
Δίας Δίου 0-4 0

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass