Η ΑΕΛ ανακοίνωσε Κάτσε - Ασούμπρε

Τι υποστηρίζει ο Κούγιας περί δανεικών παικτών

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2019 20:14
Μαζί με το νέα αποκτήματα Γουάρντα και Κάτσε είδε τον αγώνα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας Μαζί με το νέα αποκτήματα Γουάρντα και Κάτσε είδε τον αγώνα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση για έναν χρόνο, με δανεισμό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του 26χρονου διεθνούς με την Εθνική Αλβανίας (23 συμμετοχές – 2 γκολ) αμυντικού χαφ Ergys Kace.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ο Ergys Kace είναι επαγγελματίας στον ΠΑΟΚ από το 2010, δηλαδή από 17 ετών και για να έρθει στην ΑΕΛ ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα 2 χρόνια με σημαντικότατες απολαβές. Στην ΑΕΛ ο Kace θα συναντήσει τον επίσης 27χρονο εν ενεργεία διεθνή με την Εθνική Αιγύπτου Αmr Warda. Και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν ζητηθεί ως δανεικοί από όλες σχεδόν τις ελληνικές ομάδες οι οποίες είχαν πρόβλημα στις θέσεις όπου αγωνίζονται οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά η δική τους επιλογή και η επιλογή των κυρίων Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη ήταν να έρθουν στην ΑΕΛ».
H ΠΑΕ ΑΕΛ επίσης ανακοίνωσε την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή, από την ΑΕΚ Λάρνακας, του Ιβοριανού ποδοσφαιριστή Assubre Jean Luc Gbayara.
ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ
Για την απόκτηση δανεικών ποδοσφαιριστών από το ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έκανε δήλωση που, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Όπως είναι επίσης γνωστό έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι είμαι κατά της τακτικής των δανεικών παικτών, γιατί ουσιαστικά εξελίσσεις έναν παίκτη και σε έναν χρόνο τον χάνεις και θα τον έχει ο αντίπαλός σου.
Έτσι έχω αρνηθεί τους δανεισμούς πολλών νεαρών παικτών από όλες τις ελληνικές ομάδες αλλά και από το εξωτερικό, κάτι το οποίο όμως δεν συμμερίζονται οι αντίπαλοί μας και έτσι, ενώ εμείς αγωνιζόμασταν τα προηγούμενα χρόνια για να επιβιώσουμε στην Ελλάδα, άλλοι αντίπαλοί μας κατάφερναν με δεκάδες δανεικούς από την Ελλάδα και την Ευρώπη επί χρόνια να κατακτούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τίτλους (Παναθηναϊκός – ΑΕΚ – Ατρόμητος – Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα και άλλοι), να εξασφαλίζουν ρόστερ έστω παραμονής στην κατηγορία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ομάδα του Βόλου, που έχει 10 νεαρούς δανεικούς, τους οποίους θα χάσει στο τέλος της περιόδου, αλλά και άλλες ΠΑΕ όπως η Λαμία, ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός (με δεκάδες δανεικούς από το εξωτερικό), η Ξάνθη, ακόμα και ο Αστέρας Τρίπολης και ο Άρης που φέτος έχασε τον καλύτερό του παίκτη Ματέο Γκαρσία λόγω δανεισμού, αλλά προηγουμένως εξασφάλισε την έξοδό του στην Ευρώπη.
Σαν ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα πάρουμε ποτέ νεαρούς παίκτες δανεικούς, γιατί θέλουμε να εξελίξουμε τους δικούς μας, αλλά όταν μπορείς να πάρεις δανεικό τον MVP του περσινού πρωταθλήματος και κατά την άποψή μου έναν αδικημένο ποδοσφαιρικά ποδοσφαιριστή, ίσως και από δικά του λάθη, διεθνή εν ενεργεία, ο οποίος όπου και να αγωνίσθηκε λατρεύτηκε από τους οπαδούς (Παναιτωλικό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ) τον Warda και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει αναδείξει από τα σπλάχνα του ο ΠΑΟΚ και καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού την προηγούμενη περίοδο ως δανεικός (με 30 συμμετοχές και 2 γκολ) τον Kace, δεν μπορείς να πεις όχι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass