Μιχάλης Γρηγορίου:

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2019 20:06

Τα εύσημα στους παίκτες του απέδωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου για την προσπάθεια που κατέβαλαν, τη διάθεση που είχαν, την αγωνιστικότητα και την αλλαγή νοοτροπίας τόσο στην προπόνηση όσο και στα παιχνίδια.

Παράλληλα ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη χρήση του VAR, ενώ μίλησε και για τον βαθμό ετοιμότητας των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών.
Αναλυτικά:
«Δεύτερο παιχνίδι για το πρωτάθλημα απέναντι σε μία ομάδα που βρισκόταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Προερχόταν και από καλή ψυχολογία από την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο πριν το ματς.
Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 7ο λεπτό που καταλαβαίνετε πως όταν δέχεσαι ένα γκολ σ’ αυτό το σημείο όλα γίνονται πιο δύσκολα.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια μέχρι το 93’ που χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Αυτό που κρατάω είναι η διάθεση των παιδιών, η αγωνιστικότητα και η αλλαγή νοοτροπίας και στην προπόνηση και στα παιχνίδια.
Θέλουμε να προσθέσουμε πράγματα και να βελτιωθούμε. Έχουμε αρκετά να κάνουμε ακόμη. Πρέπει να έχουμε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στους σχηματισμούς μας για να λειτουργούμε καλύτερα. Κρατάω όμως την προσπάθεια και το γεγονός πως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο σήμερα» είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου.
Στη συνέχεια της τοποθέτησής του ο τεχνικός της ΑΕΛ μίλησε:
-Για τις προσθήκες που έγιναν: «Ερχόμενος εδώ ζήτησα να κάνουμε μεταγραφές σε ακραίους επιθετικούς γιατί είχαμε μόνο τον Φιλίποβιτς. Δεν γινόταν να παίζουμε με τον ίδιο σχηματισμό ολόκληρη τη χρονιά. Ο πρόεδρος και η διοίκηση έκαναν το καλύτερο κι έφεραν καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θεωρώ πως θα ενταχθούν γρήγορα.
Αυτό το δεκαπενθήμερο με τη διακοπή θα δουλέψουμε έτσι ώστε να είμαστε καλύτεροι. Με ενδιαφέρει η Λάρισα να παίζει καλό και παραγωγικό ποδόσφαιρο. Οι νίκες είναι αυτές που οδηγούν σε ασφαλή μονοπάτια κι αυτή είναι η φιλοσοφία μου».
-Για το VAR: «Εφόσον ο διαιτητής αποφασίζει να δει την εικόνα, αυτός παίρνει την απόφαση. Ήμουν υπέρμαχος του VAR από τα προηγούμενα χρόνια, θα πρέπει όμως να το αξιοποιήσουμε και να το γνωρίζουμε στο 100%. Δεν είναι ένα μηχάνημα που βλέπουμε κι αποφασίζουμε. Πρέπει να δούμε τη φάση ολόκληρη. Να σας θυμίσω το ματς με το πέναλτι στον Ατρόμητο που δόθηκε μακριά από την μπάλα.
Σωστή λειτουργία του VAR μπορεί να βοηθήσει το καχύποπτο ποδόσφαιρό μας. Μέχρι τώρα δεν μου δείχνει κάτι τέτοιο γιατί ίσως χρειάζεται περισσότερος χρόνος».
-Για το αν είναι έτοιμοι οι νέοι παίκτες: «Έπαθε διάστρεμμα ο Ασούμπρε στην τελευταία προπόνηση αν κι είχε συμφωνήσει με την ομάδα. Θα περιμένουμε 10-15 μέρες μέχρι να μπει. Ο Κάτσε κι ο Γουάρντα θα φανούν αύριο πώς είναι και σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι. Εμείς θέλουμε να μπούνε πάντως το συντομότερο δυνατόν στην ομάδα».
-Για το αν θα γίνει κάποιο φιλικό: «Θα κοιτάξουμε για κάποιο φιλικό το Σαββατοκύριακο. Κυρίως για τα παιδιά που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής».
ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ:
ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Ήταν δύσκολο ματς και το ξέραμε και πριν ακόμη δούμε τον αγωνιστικό χώρο, αλλά όταν τον είδαμε καταλάβαμε ότι είναι αδύνατο να προσφέρει κανείς ωραίο ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο. Ήταν πολύ σημαντικό να είμαστε αποτελεσματικοί, πρακτικοί. Κάναμε πολλά λάθη, γιατί μέσα σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί να αποδώσει κανείς αυτά που μπορεί. Όμως κάναμε τη δουλειά μας. Κάναμε αυτό που έπρεπε, να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς. Ήταν πολύ δύσκολο το ματς, λόγω και του ταξιδιού στη Ρωσία, υπήρχε κούραση. Μετά από όλες αυτές τις παραμέτρους, κάναμε αυτό που θέλαμε και πήραμε το τρίποντο. Η ομάδα θέλει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, να έχει την κατοχή της μπάλας και να βγάζει ωραίες φάσεις. Δεν γινόταν σήμερα (σ.σ. χθες) αυτό. Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο η προσπάθεια των παικτών είναι διπλάσια. Βάσει των συνθηκών κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και κάναμε αυτό που χρειαζόμασταν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass