Υποτονικός ο ΠΑΟΚ στη δεύτερη νίκη του

Με δυσκολία έκαμψε την αντίσταση του Πανιωνίου στην Τούμπα (2-1)

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2019 20:15

Με δυσκολία ο ΠΑΟΚ έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση του Πανιωνίου στην Τούμπα με 2-1, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο και με προβλήματα ομοιογένειας. Στο 14’ ο Τσούμπα Ακπομ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ με γωνιακό δυνατό

σουτ από ασίστ του Μίσιτς. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι υποτονικός και με λάθη, οπότε σε ένα από αυτά ο Τσιλούλης, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με ωραίο σουτ πέτυχε την ισοφάριση, στην πρώτη τελική της ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ πίεσε και στο 74’ ο Σφιντέρσκι με ανάποδο σουτ λύτρωσε τον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας το 2-1 μετά από κόρνερ του Μπίσεσβαρ και αφού το VAR συναίνεσε, μετά από τρίλεπτο σχολαστικό επανέλεγχο.
ΠΑΟΚ (Aμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (38’ Ινγκασον), Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Μίσιτς, Λημνιός (74’ Πέλκας), Ζαμπά (59’ Μπίσεσβαρ), Σφιντέρσκι, Άκπομ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ακης Μάντζιος): Κότνικ, Σαραμαντάς (84’ Μιλόγεβιτς), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Καμαρά, Ρέντζας (84’ Λυμπεράκης), Άρτσε (56’ Τσιλούλης), Αραμπουλί .
ΛΥΤΡΩΤΗΣ Ο ΣΙΜΟΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ
Σε έναν αγώνα με συγκινήσεις και ανατροπές, η ΑΕΚ νίκησε στην Τρίπολη τον Αστέρα με 3-2 και πήρε τους πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τους Αρκάδες στο «μηδέν». Οι γηπεδούχοι, πάντως, ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Λουίς Φερνάντεθ, μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά ο Ολιβέιρα έφερε το παιχνίδι στα «ίσα» στο 15’, με το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα.
Η Ένωση πήρε προβάδισμα με τον Λιβάια στο 68’ και στο 71’ ο Τάσος Σιδηρόπουλος έδειξε τα 11 βήματα, μετά το μαρκάρισμα του Μπακάκη στον Μπαράλες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός ισοφαρίζοντας, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιμόες έδωσε στην ΑΕΚ ένα «τρίποντο» που η ομάδα του είχε απόλυτη ανάγκη.
ΑΣΤΕΡΑΣΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Σουάρεθ, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ (64’ Μπαράλες), Λουίς Φερνάντεθ (76’ Καπίγια), Ριέρα (85’ Σίτο).
ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο, Γαλανόπουλος (46’ Σιμάο), Σιμόες, Χουλτ, Βέρντε (81’ Ντέλετιτς), Λιβάγια, Ολιβέιρα (45’+2 Αλμπάνης).
ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Λαμία και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ύστερα από έναν αγώνα με αρκετές συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές αλλά οι «κυανόλευκοι» είχαν ισάριθμες απαντήσεις, με τους αντίπαλους να επαναλαμβάνουν τα αποτελέσματα που είχαν στην πρεμιέρα, με το ίδιο σκορ μάλιστα!
Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 11’ με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα και ο Ατρόμητος ισοφάρισε με κεφαλιά του Γούτα στο 35’, από κόρνερ του Ούμπιδες. Η ομάδα του Αντωνίου έφτασε στο 2-1 με πέναλτι του Τουράμ στο 78’, στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας Θεοδωράκης επί του Ρόμανιτς από το λάθος του Ρισβάνη, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Βέλλιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ με έξοχο ανάποδο, που είναι ήδη υποψήφιο για το γκολ της χρονιάς.
ΛAMIA (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Βασιλόγιαννης (46’ Τουράμ), Πλιάτσικας, Καραμάνος (86’ Σκόνδρας), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (90’+2’ Τσούκαλος), Δημούτσος, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Θεοδωράκης, Γούρας, Χαρίσης, Ούμπιδες (70’ Ανδρούτσος), Μάντσον, Νάτσο, Ενσικουλού (69’ Βέλλιος), Μανούσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Ρόσα.
Ο ΒΟΛΟΣ ΛΥΓΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ
Ο «νεοφώτιστος» Βόλος έδωσε συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και του Άρη, με 1-0. Οι Θεσσαλοί έφτασαν στους τρεις βαθμούς με το πέναλτι του Γέντρισεκ στο 55ο λεπτό, παράβαση που καταλογίστηκε από τον διαιτητή Κομίνη σε χέρι του Σάσα, ύστερα από σουτ του Λύρατζη.
Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, φάσεις κι εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Θανάση Γκαραβέλη, να πραγματοποιεί σημαντικές αποκρούσεις. Από την πλευρά της, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε παραγωγή αλλά φανέρωσε για άλλη μια φορά το μεγάλο πρόβλημα που έχει στο σκοράρισμα, ενώ ήταν κι άτυχη, καθώς στο 82’ ο Ντιγκινί «σημάδεψε» το δοκάρι του Βόλου.
BOΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ (81’ Μάντζης), Μυστακίδης (63’ Ηλιόπουλος), Γέντρισεκ (71’ Μαξ Αουγκούστο).
ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μαντσίνι (57’ Λάρσον), Φετφατζίδης (80’ Γκάμα), Ιντέγε (65’ Μαρτίνες).
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ψηλά στη λίστα των υποψήφιων προπονητών που εξετάζονται από τον Άρη. Η αντικατάσταση του Σάββα Παντελίδη είναι υπόθεση των επόμενων ωρών και στον Άρη θα επιμείνουν σε άμεση λύση, από τεχνικό που έχει εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως αναφέρουν πηγές από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΞΑΝΘΗ
Η Ξάνθη διπλασίασε τις νίκες της στη φετινή Λίγκα επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1. Οι Ακρίτες, που είχαν «σοκάρει» την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έφτασαν σε δεύτερο «διπλό» σε ισάριθμες αγωνιστικές, καθώς έβγαλαν αμέσως αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκαν. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός έχασε για δεύτερη συνεχή φορά, καθώς προηγήθηκε η ήττα στην Τούμπα.
Το σκορ στο Αγρίνιο άνοιξε από τα 11 βήματα ο Μπαΐροβιτς στο 70ό λεπτό, σε παράβαση που καταλογίστηκε όταν ο Ντίρεστραμ μάρκαρε τον Ντάλσιο στην περιοχή. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντουρίτσκοβιτς βρήκε τον Εντουάρντο κι εκείνος ισοφάρισε με συρτό αριστερό σουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή στο 77’, όταν σε ακόμα μία ωραία αντεπίθεσή τους ο Τερκί σέντραρε από δεξιά και ο επερχόμενος Στάρτζεον πρόλαβε τον Σανιά κι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με το σώμα.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς (46’ Μαρσιάλ), Μαλής, Λιάβας, Ντάλσιο, Φυτόπουλος (46’ Μιμίτο), Ντίας, Λουσέρο (73’ Μοράρ), Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς.
ΞΑΝΘΗ (Κίκο Ραμίρεθ): Μπέντο, Μπαξεβανίδης (38’ Ντίρεστραμ), Καρασαλίδης, Λισγάρας, Σόσα, Κοβάτσεβιτς, Τερκί, Ντουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος (57’ Φοσέ), Στάρτζεον, Ρενέλα (68’ Εντουάρντο).

 

Η SUPER LEAGUE ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής:
Παναιτωλικός-Ξάνθη    1-2
(71’ πεν. Μπαΐροβιτς - 72’ Εντουάρντο, 77’ Στούργκεον)
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ    1-3
(85’ πεν. Μακέντα - 33’, 49’ Μάνος, 58’ Τσιλιανίδης)
Βόλος ΝΠΣ-Άρης    1-0
(55’ πεν. Γέντρισεκ)
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος    2-1
(14’ Άκπομ, 74’ Σφιντέρσκι - 57’ Τσιλούλης)
ΑΕΛ-Ολυμπιακός    0-1
(7’ πεν. Βαλμπουενά)
Λαμία-Ατρόμητος    2-2
(11’ Σάλιακας, 78’ πεν. Τουράμ - 35’ Γούτας, 79’ Βέλλιος)
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ    2-3
(3’ Λουίς Φερνάντεθ, 73’ πεν. Μπαράλες - 15’ Ολιβέιρα, 68’ Λιβάια, 90’+2 Σιμόες)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ξάνθη    4-2    6
. ΠΑΟΚ    4-2    6
. Βόλος    3-1    6
. Ολυμπιακός    2-0    6
5. ΟΦΗ    4-2    4
6. ΑΕΚ    3-4    3
7. Ατρόμητος    2-2    2
. Λαμία    2-2    2
9. ΑΕΛ    1-2    1
. Άρης    1-2    1
. Παναθηναϊκός    2-4    1
12. Αστέρας Τρίπολης    2-4    0
. Παναιτωλικός    2-4    0
14. Πανιώνιος    2-4    -6
Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
14/09/19    
19:00, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
19:15, ΟΦΗ-Παναιτωλικός
21:30, Ολυμπιακός-Βόλος ΝΠΣ
15/09/19    
19:00, Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης
19:15, Πανιώνιος-Λάρισα
21:00, Άρης-Παναθηναϊκός
21:30, ΑΕΚ-Λαμία

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
2 ΓΚΟΛ: Ολιβέιρα (ΑΕΚ), Μουνίθ (ΒΟΛΟΣ), Μάνος (ΟΦΗ), Μακέντα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)
1 ΓΚΟΛ: Λιβάια, Σιμόες (ΑΕΚ), Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ), Σάσα (ΑΡΗΣ), Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Γούτας, Βέλλιος, Νάτσος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Γέντρισεκ (ΒΟΛΟΣ), Σάλιακας, Τουράμ, Ρόμανιτς (ΛΑΜΙΑ), Εντουάρντο, Στούργκεον, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος (ΞΑΝΘΗ), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Τσιλιανίδης, Μεγιάδο (ΟΦΗ), Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Αραμπουλί (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Άκπομ, Μίσιτς (ΠΑΟΚ).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass