ΑΕΛ πολλών υποσχέσεων

*Πήρε πανάξια ισοπαλία στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 1-1 σε ένα παιχνίδι με δύο γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και τρία δοκάρια* Ο Κρίστινσον νίκησε στο 90'+2 σε πέναλτι τον Ούμπιδες

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2019 22:02

Μια ΑΕΛ πολλών υποσχέσεων παρουσιάστηκε χθες στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα της Super League στον αγώνα που έδωσε εναντίον του Ατρομήτου καθώς πήρε ισοπαλία(1-1) στον πιο συναρπαστικό αγώνα της αγωνιστικής με δύο γκολ, χαμένο πέναλτι και τρία δοκάρια!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Νάτσο από λάθος του Κρίστινσον, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Μιλοσάβλιεβιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να πάρουν τη νίκη, αλλά ο Κρίστινσον απέκρουσε το πέναλτι του Ούμπιδες που έδειξε ο διαιτητής, μετά από τη χρήση του VAR. Δύο δοκάρια είχε ο Ατρόμητος με τους Βέλλιο (44') και Ούμπιδες (60'), ενώ η ΑΕΛ στο 27' είχε δοκάρι με τον Μόρα.

Η λαρισινή ομάδα ειδικά στο πρώτο μέρος είχε εξαιρετική απόδοση και μοναδικό μελανό σημείο ήταν το λάθος του Κρίστινσον στο γκολ του Νάτσου. Όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ το ξεπέρασε και ήταν ο καλύτερος παίκτης του δεύτερου μέρους με την εντυπωσιακή απόκρουση του πέναλτι του Ούμπιδες στις καθυστερήσεις.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου χρησιμοποίησε ένα αμυντικογενές σχήμα αλλά άριστα «διαβασμένο», με τον Μπούστος να παίζει στην επίθεση αλλά όχι πολύ μπροστά και να δείχνει έναν παίκτη υψηλών προδιαγραφών. Παράλληλα η τριάδα Σετσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς ήταν ιδανική.

Κοντά τους και ο Καρανίκας που από τα δεξιά έκανε σπουδαία δουλειά, ενώ μέτρησε και η εμπειρία του Μόρα.

Γενικά η ομάδα δείχνει ένα «δέσιμο», ο Γρηγορίου γρήγορα έμαθε τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και η ΑΕΛ πήρε έναν σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια. Μην ξεχνάμε ότι η λαρισινή ομάδα στα πρώτα οκτώ παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει τα πέντε εκτός έδρας και τα τρία εντός, εκ των οποίων στα δύο αντίπαλοί της είναι ο Ολυμπιακός(την ερχόμενη αγωνιστική) και η ΑΕΚ. Κάθε βαθμός λοιπόν είναι πολύ σημαντικός για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους σ’ αυτές τις αγωνιστικές.

Το μόνο που έλειπε από την ομάδα ήταν ένας περιφερειακός επιθετικός που επιζητά εναγωνίως ο προπονητής...

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε με τη γνώριμη τακτική 3-5-2, αλλά έχοντας μπροστά στον Μπούστος και τον Νούνιτς θέλοντας να παίξει με τρεις αμυντικογενείς παίκτες στη μεσαία γραμμή, τους Φατιόν,Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς. Αναλυτικά ο τεχνικός της ομάδας είχε κάτω από τα δοκάρια τον Κρίστινσον, στην άμυνα τους: Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρα, στη μεσαία γραμμή δεξιά τον Καρανίκα, αμυντικά χαφ τους: Φατιόν, Σετσέροβιτς, και αριστερά τον Ζίφκοβιτς, ενώ πιο μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ ήταν ο Μιλοσάβλιεβιτς. Στην επίθεση ήταν οι: Μπούστος, Νούνιτς.

Από την άλλη ο Γιάννης Αναστασίου,  προπονητής του Ατρόμητου, παρέταξε την ομάδα με τακτική 4-3-3, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, στην άμυνα τους: Νάτσο(δεξιά), Ρισβάνη, Γούτα(σέντερ μπακ), Κατράνη (αριστερά), στη μεσαία γραμμή: Χαρίση(αριστερά), Μάντσον (επιτελικός), Ούμπιδες (δεξιά) και στην επίθεσητους: Ρόσα(αριστερά), Βέλλιο, Μανούσο (δεξιά).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με χρήση... VAR όταν ο διαιτητής Φωτιάς με ειδοποίηση του διαιτητή VAR Παπαπέτρου(γνωστός από τον καταλογισμό οφσάιντ από πλάγιο σε αγώνα της ΑΕΛ κόντρα στον Πανσερραϊκό επί εποχής Πηλαδάκη) διέκοψε το παιχνίδι για ένα μαρκάρισμα του Μόρα πάνω στον Νάτσο μέσα στη μεγάλη περιοχή, που τελικά ο Φωτιάς αποφάνθηκε ότι ήταν κανονικό.

Στη συνέχεια σε μια ανύποπτη φάση ο Νάτσο πέτυχε το 1-0 κάνοντας μια σέντρα και από λάθος υπολογισμό του Κρίστινσον η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Αμέσως μετά η ΑΕΛ πήρε τα ηνία του αγώνα, αλλά ο Μόρας στο 27' σημάδεψε το δοκάρι ενώ τις εκτελέσεις φάουλ του Ζίφκοβιτς δεν αξιοποίησαν οι συμπαίκτες του.

Στο 44' ο Βέλλιος σημάδεψε και αυτός με τη σειρά του το δοκάρι και δεν έγινε το 2-0, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιλοσάβλιεβιτς ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος είχε μια σούπερ ευκαιρία με τον Μανούσο(το σουτ εξουδετέρωσε ο Κρίστινσον), ενώ στο 60' ο Ούμπιδες σημάδεψε το δοκάρι.

Ο Γρηγορίου βάζοντας τον Μπάλα και τον Φιλίποβιτς έδειξε ότι ήθελε τον βαθμό κάτι που θα γινόταν εύκολα αν Παπαπέτρου και Φωτιάς δεν έπαιρναν την απόφαση να δώσουν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπάλλα στον Μανούσο ενώ η μπάλα «ταξίδευε» σε άλλο σημείο της περιοχής.

Το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ούμπιδες απέκρουσε ο Κρίστινσον και εκεί τελείωσαν όλα...

Το 1-1 η ΑΕΛ το πήρε δίκαια και ήταν σημαντικός αυτός ο βαθμός...

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

17': Ατομική ενέργεια του Μπούστος που προσπαθεί να τροφοδοτήσει το Νούνιτς αλλά κόβει εκπληκτικά την τελευταία στιγμή ο Ρισβάνης.

18': Ο Νάτσος κάνει σέντρα από δεξιά, ο Κρίστινσον κάνει κακό υπολογισμό της μπάλας και αυτή καταλήγει πρώτα στο δοκάρι και μετά στο δίχτυα(1-0).

19': Σουτ του Ούμπιδες έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει άουτ.

22': Εκτέλεση φάουλ από τον Ζίφκοβιτς σε καλή θέση, η μπάλα καταλήγει άουτ.

27': Εκτέλεση κόρνερ από τον Ζίφκοβιτς, πιάνει κεφαλιά ο Μόρας από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

31': Φάουλ εκτελεί ο Ζίφκοβιτς, ο Μιχαήλ πιάνει κεφαλιά από το σημείο πέναλτι αλλά στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από τα οριζόντιο δοκάρι.

33': Σουτ του Μπούστος που ήταν εντελώς αμαρκάριστος από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα καταλήγει άουτ.

36': Μακρινό σουτ του Ρόσα η μπάλα καταλήγει άουτ.

40': Σουτ έξω από την περιοχή του Σετσέροβιτς μπλοκάρει την μπάλα ο Μέγερι.

41': Φάουλ εκτελεί ο Ούμπιδες από δεξιά αλλά η μπάλα πέρασε από Μανούσο και Βέλλιο και κατέληξε άουτ.

44': Ο Κατράνης κάνει βαθιά μπαλιά και ο Μανούσος πιάνει κεφαλιά πάσα προς τον Βέλλιο που σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή και στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

45'+3: Ατομική προσπάθεια του Μπούστος που στο σουτ που κάνει η μπάλα μετά από διαδοχικές κόντρες καταλήγει στον Μιλοσάβλιεβις, ο οποίος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κάνει το 1-1.

50': Κάθετη πάσα του Βέλλιου στον Μανούσο που βρίσκεται μόνος προ του Κρίστινσον αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ.

54': Ο Σετσέροβιτς κάνει ωραία μπαλιά στον Μιλοσάβλιεβιτς που μέσα από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει άουτ.

60': Εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες από καλή θέση, η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΛ.

72': Ο Ούμπιδες εκτελεί κόρνερ, ο Ρισβάνης παίρνει την πρώτη κεφαλιά, ο Βέλλιος τη δεύτερη, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κρίστινσον.

82': Εκτέλεση φάουλ από τον Ουγκράι από πλεονεκτική θέση η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

88': Με τη χρήση του VAR ο Φωτιάς δίνει πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπάλλα πάνω στον Μανούσο ενώ η μπάλα παιζόταν ψηλά.

90'+2: Το πέναλτι εκτελεί ο Ούμπιδες και αποκρούει ο Κρίστινσον.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ

ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Από την ΑΕΛ κορυφαίοι ήταν ο Μπούστος με τον Κρίστινσον(μοιραίος στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα αλλά απέκρουσε το πέναλτι στο τέλος και ένα τε-α-τετ στις αρχές του δευτέρου μέρους). Ακολούθησαν ο Καρανίκας με τον Μόρα. Ο Μιχαήλ και ο Μπράλιτς μπορούσαν κάτι παραπάνω και ταλαιπωρήθηκαν από τον Μανούσο και τον Βέλλιο.

Ο Φατιόν εξαιρετικός όπως και ο Σετσέροβιτς. Ο Μιλοσάβλιεβιτς έχει παίξει και καλύτερα παιχνίδια, ενώ ο Ζίφκοβιτς είχε πρόβλημα με τον Νάτσο στην πλευρά του.

Ο Νούνιτς πάλεψε. Ο Μπάλλας που μπήκε αλλαγή, σίγουρα αισθάνθηκε ανακούφιση όταν ο Κρίστινσον απέκρουσε το πέναλτι, ενώ ο Φιλίποβιτς δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Ο Μπέρτος έπαιξε λίγο και δεν κρίνεται.

Από τον Ατρόμητο καλύτεροι ήταν οι: Νάτσος, Ρισβάνης. Ούμπιδες και Μανούσος. Κινητικός ήταν και ο Βέλλιος.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής Φωτιάς (Πέλλας) δεν μπορούσε να πει όχι σε δεύτερη υπόδειξη του διαιτητή VAR Παπαπέτρου (Αθηνών) αφού τον αγνόησε στην αρχή του αγώνα. Έδωσε πέναλτι στη φάση που μάρκαρε ο Μπάλλας τον Μανούσο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης...

Σωστοί στις υποδείξεις οι δύο βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Κωνστάντιος (Ευβοίας).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Καρανίκας, Μιχαήλ, Σετσέροβιτς, Νούνιτς, Μπάλλας, Ούμπιδες, Ντραβιώτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι (46' Θεοδωράκης), Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης (71' Ουγκράι), Μάντσον, Ούμπιδες, Ρόσα (68' Nταβιώτης), Μανούσος, Βέλλιος.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (82' Φιλίποβιτς), Μόρας, Καρανίκας, Σετσέροβιτς (90+4' Μπέρτος), Μπράλιτς, Φατιόν, Ζίφκοβιτς, Μπούστος (72' Μπάλλας), Νούνιτς.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ:

Θα ήθελα κάτι καλύτερο

από την απλή παραμονή

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για όλους και για όλα… Ξεκίνησε λέγοντας:

«Να ευχηθώ να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με καλύτερο θέαμα, λιγότερα λάθη και πιο πολύ κόσμο στα γήπεδα. Προερχόμασταν από μια προετοιμασία, που προσπαθούμε να διορθώσουμε πράγματα και για τον λόγο αυτό ο σημερινός βαθμός για εμένα κρίνεται πάρα πολύ σπουδαίος, γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια σε όλο το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι σε καλύτερη φόρμα, καθώς άρχισε νωρίτερα την προετοιμασία του, έχει παίξει και τέσσερα επίσημα παιχνίδια, στα τρία τα πήγε εξαιρετικά. Καταλαβαίνω πως αυτή η περίοδος ευνοεί τις ομάδες που έχουν ξεκινήσει νωρίς τις υποχρεώσεις τους. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίρνουν 90 λεπτά οι παίκτες μας, έπρεπε να δώσουμε βάση και στη φυσική κατάσταση εκτός από την τακτική. Από τη στιγμή που τα παιδιά έβγαλαν 90 λεπτά και πήραν το αποτέλεσμα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τους στόχους: «Οι στόχοι βγαίνουν μέσα από τα αποτελέσματα, εννοείται πως πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Από εκεί και πέρα, με γνωρίζετε κι εμένα ως προπονητή και θα ήθελα κάτι καλύτερο από την απλή παραμονή. Εκπροσωπούμε μια ομάδα με τεράστιο μέταλλο και ιστορία και θα προσπαθήσουμε βήμα βήμα να την επαναφέρουμε εν μέρει εκεί που αρμόζει στην ιστορία και στον κόσμο της».

Για την αντίδραση της ΑΕΛ μετά το 1-0: «Ήμασταν καλοί σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις και μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα. Θέλαμε να κάνουμε αλλαγές στο ημίχρονο, ευτυχώς όμως ισοφαρίσαμε και μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα την κατάσταση».

Για το αν το VAR βοηθάει: «Ναι! Κι όταν δεν υπήρχε το VAR έλεγα ότι είναι πολύ σημαντικό να έρθει, ώστε και οι διαιτητές να είναι λιγότερο αγχωμένοι. Πίστευα και πιστεύω στο VAR και παρά το γεγονός πως δόθηκε πέναλτι εις βάρος μας, έχω την αίσθηση πως θα βοηθήσει για να έχουμε πιο σωστές αποφάσεις».

Για τα άδεια γήπεδα: «Δεν είναι μόνο στην έδρα μας. Σε όλες τις ομάδες από την πέμπτη θέση και κάτω, ο κόσμος είναι λιγότερος από αυτόν που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα χρειάζονται ριζικές αλλαγές και το πρώτο είναι να μπορούμε να φιλοξενήσουμε αντίπαλους οπαδούς, όπως παλιά. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από το να δουλεύουμε επί καθημερινής βάσεως για να καταφέρουμε να φέρουμε τον δωδέκατο παίκτη στο πλευρό μας. Βήμα βήμα ευελπιστώ πως θα καταφέρουμε να δούμε περισσότερο κόσμο, για να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο όπως παλιά. Αλλά δεν είναι θέμα της ΑΕΛ, είναι γενικό πρόβλημα».

Για τον Κρίστινσον: «Σε λάθη παικτών μου είμαι ο πρώτος που συμπαραστέκομαι. Ο πρώτος που το κατάλαβε ήταν ο ίδιος ο Κρίστινσον. Του είπα στο ημίχρονο ότι έχουμε μπροστά μας ένα άλλο παιχνίδι. Ένα άλλο 45λεπτο. Αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Ο παίκτης που έκανε ένα σοβαρό λάθος, ήταν αυτός που μας έδωσε και τον βαθμό».

 

Γ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΥΧΕΡΟ ΓΚΟΛ

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιάννης Αναστασίου είπε: «Πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πάντα δύσκολη. Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου στο τέμπο που θέλαμε, προηγηθήκαμε με ένα τυχερό γκολ κι εκεί που το ημίχρονο μπορούσε να τελειώσει με την μπάλα στα πόδια μας, κάναμε μια βιαστική επιλογή και δεχτήκαμε την ισοφάριση. Στην επανάληψη κυριαρχήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πέναλτι. Σίγουρα όταν δεν βάζεις γκολ δεν θα κερδίσεις, το θετικό είναι ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Χρησιμοποιήσαμε ένα νέο παιδί, τον Νταβιώτη που είναι κέρδος για εμάς, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και συνεχίζουμε».

Για τον Μέγιερι: «Θα κάνει μαγνητική αύριο, έχει ενόχληση στον τετρακέφαλο. Θα μάθουμε αύριο».

Για το αν έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παίζει: «Πάντα έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά των παικτών και τι βγάζει ο καθένας στην προπόνηση και στα έως τώρα παιχνίδια. Προσπαθούμε να βρούμε χημεία, ξέραμε πως η ΑΕΛ θα παίξει με τόσους παίκτες στην άμυνα, θέλαμε να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία στο κέντρο αλλά ήμασταν ακίνδυνοι. Στο δεύτερο ημίχρονο το αλλάξαμε κι ήμασταν καλύτεροι. Πιστεύω την επόμενη αγωνιστική και με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, πως θα πηγαίνω πιο πολύ σε ένα σταθερό σχήμα κι εκεί θα κοιτάξουμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό. Τα υπόλοιπα συστήματα που δουλέψαμε και παίξαμε μέχρι τώρα είναι συστήματα που έχουμε δουλέψει με τα θετικά και τα αρνητικά τους. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες για κάτι θετικό, κυρίως στην επίθεση και στη μεσαία γραμμή, γιατί υστερούμε στη κίνηση και στη δημιουργικότητα. Για τον λόγο αυτό μπήκε ο Νταβιώτης, γιατί έχει διαρκή κίνηση και ζητάει την μπάλα και το έκανε όσο αγωνίστηκε και μας βοήθησε όσο έπαιξε».

Για το αν θα δώσει ευκαιρίες και σε άλλα νέα παιδιά από τις ακαδημίες: «Αυτός είναι συνδυασμός πραγμάτων. Προσωπικά μ' αρέσει να βάζω νέα παιδιά, αλλά το σημαντικό είναι να υπάρχει μια υποδομή και να ξέρουμε πού να πάμε. Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο να δώσουμε πολύ χρόνο σε πολλά παιδιά. Ήταν θετικό σήμερα που είδαμε τον Νταβιώτη, είναι κάποια παιδιά που θέλουμε να στηρίξουμε. Δεν μπορούν να γίνουν πολλές τέτοιες επιλογές, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και χρειάζεται υπομονή. Ο κόσμος δεν έχει υπομονή. Έχουμε πολύ περισσότερες δυνατότητες και είναι θέμα φορμαρίσματος».

Για τον Βέλλιο: «Λόγω θέσης πάντα θες το γκολ. Μπορείς να κάνεις τα πάντα μέσα στο γήπεδο, αλλά αν δεν βάλεις γκολ θεωρείς πως το παιχνίδι δεν ήταν αυτό που ήθελες. Κάνει μια προσπάθεια να βοηθήσει την ομάδα και τον εαυτό του. Σίγουρα όλοι περιμένουμε περισσότερα, το καλό είναι πως είναι υγιής και δουλεύει. Πιστεύω πως αν μπει το πρώτο γκολ θα ανέβει, ίσως αν έμπαινε το δοκάρι σήμερα να ήταν τα πράγματα διαφορετικά. Δεν πρέπει να μένουμε σε αυτό, αλλά να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια».

Γρηγορίου τριετίας

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία διέρρευσε χθες και αυτή είναι ότι ο νέος τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου έχει υπογράψει με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Αλέξη Κούγια συμβόλαιο τριετίας. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τις δύο πλευρές.

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass