Διαμαρτυρία της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2019 20:01

Για τη χρήση του VAR η ΑΕΛ έκανε την παρακάτω διαμαρτυρία μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Σήμερα είδαμε γιατί οι διαμαρτυρίες του κ. Κούγια μετά το φιλικό με την Ξάνθη για τη λάθος εφαρμογή του VAR ήταν

απόλυτα δικαιολογημένες. Ο διαιτητής του κάθε αγώνα θα είναι έρμαιο του κάθε Παπαπέτρου και κάποιων σουβλακοφάγων. Παρακαλούμε την επόμενη φορά που ο κ. Παπαπέτρου θα είναι στο VAR είτε στο γήπεδο ως διαιτητής σε αγώνα μας να μας δώσει κι εμάς 2 πέναλτι, σαν αυτά που υπέδειξε στον Φωτιά εις βάρος μας, ανεξαρτήτως αν το πρώτο δεν το έδωσε ο διαιτητής. Αλίμονο αν ένα συνηθισμένο σπρώξιμο στη γωνία της περιοχής, κι ενώ η μπάλα είναι 5 μέτρα ψηλά και στο πίσω δοκάρι, ο Παπαπέτρου το βαφτίζει πέναλτι, που δυστυχώς το δίνει και ο Φωτιάς. Έτσι θα βλέπουμε τέτοιες υποδείξεις για πέναλτι, σαν αυτή που έδωσε σήμερα στο 90ό λεπτό. Και μια ερώτηση: Αλήθεια πότε θα πάρει κίτρινη κάρτα ο Ούμπιδες;
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στους προπονητές μας και ειδικά στον Κρίστινσον, που έδειξε πόσο μεγάλος τερματοφύλακας είναι με την αντίδρασή του μετά την ατυχία που είχε στο πρώτο γκολ.
Με 3 φιλικά, με τραγική προετοιμασία μέχρι που ήρθε ο κ. Γρηγορίου και οι συνεργάτες του, έχουμε δικαίωμα να αισιοδοξούμε για το μέλλον.
Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές μας απέναντι στον Ολυμπιακό.
ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥ... VAR
Πρεμιέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα έκανε το VAR στον αγώνα Λαμία – Παναθηναϊκός, με ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο να γίνεται viral και ήταν η εικόνα με τον ντελιβερά να αφήνει τα σουβλάκια λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στην αίθουσα του Video Assistant Referee. Κυκλοφόρησε στα social media και έκανε τον γύρο του κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass