18χρονο ταλαντούχο απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2019 16:18

Στην πρωταθλήτρια της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ο 18χρονος Φέλιξ Κορέια της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ανακοίνωσε ο πορτογαλικός σύλλογος.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν, αλλά τα βρετανικά MME ανέφεραν ότι το κόστος της μεταγραφής ανήλθε στα 3,2 εκατομμύρια λίρες. «Η Σπόρτινγκ ενημερώνει ότι έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Φέλιξ Κορέια», ανέφερε ο σύλλογος της Λισαβόνας σε λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει κληθεί ακόμη από το Φερνάντο Σάντος στην εθνική ομάδα των ανδρών, αλλά έχει αγωνιστεί πάρα πολλές φορές μέχρι στιγμής, στις μικρότερες εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Έτσι, ήταν βασικό μέλος της Εθνικής Κ19 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του περασμένου μήνα, όπου αγωνίστηκε και στους πέντε αγώνες που έδωσε, ενώ τη βοήθησε αποφασιστικά να φθάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης (ηττήθηκε από την Ισπανία). Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινά τους αγώνες στη νέα σεζόν για την υπεράσπιση του τίτλου της στην Premier League αντιμετωπίζοντας το Σάββατο εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass