Σκορ πρόκρισης θέλουν ΑΕΚ, Αρης και Ατρόμητος

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2019 16:13

Με τρεις ελληνικές ομάδες να διεκδικούν την πρόκρισή τους στα πλέι οφ του Europa League, συνεχίζεται η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ειδικότερα, θα διεξαχθούν οι πρώτες αναμετρήσεις για τον Γ’ προκριματικό γύρο, με την ΑΕΚ, τον Άρη και τον Ατρόμητο να αγωνίζονται εκτός έδρας. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Κραϊόβα σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, με αντίπαλο την τοπική Ουνιβερσιτάτεα και με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να παραμείνει φαβορί για την πρόκριση. Όπως συμβαίνει σε τέτοιου είδους αγώνες, το βασικό ζητούμενο είναι να μην δεχθεί γκολ και να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά, στόχος που αντικειμενικά είναι εφικτός για την Ένωση. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Άρη που φιλοξενείται στη Νορβηγία από τη Μόλντε, αλλά και για τον Ατρόμητο που θα παίξει στη Βαρσοβία με τη Λέγκια. Το μοναδικό πλεονέκτημα που έχουν και οι τρεις αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων είναι πως τα πρωταθλήματά τους βρίσκονται σε εξέλιξη και, κατά συνέπεια έχουν υψηλότερο αγωνιστικό ρυθμό. Από τα υπόλοιπα «ζευγάρια», φαβορί για την πρόκριση θεωρούνται η Μακάμπι Tελ Αβίβ, η Τορίνο, η Φέγενορντ, η Μπράγκα, η Στεάουα Βουκουρεστίου, η Γουλβς, η Ρέιντζερς, η Εσπανιόλ και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 19:15 Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα-ΑΕΚ (Cosmote Sport 1) 20:00 Μόλντε-Άρης (Cosmote Sport 2) 22:00 Λέγκια Βαρσοβίας-Ατρόμητος (ΕΡΤ Sports) Μακάμπι Τελ Αβίβ-Σουντούβα Λουντογκόρετς-Νιου Σέιντς Σαράγεβο-ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ Ντουντελάνζ-Νόμε Κάλιου Αστάνα-Βαλέτα Σερίφ Τιρασπόλ-ΑΙΚ Νόρκεπινγκ-Χάποελ Μπεερ Σεβά Τορίνο-Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ Αντβέρπ-Βικτόρια Πλζεν Αούστρια Βιέννης-Απόλλων Λεμεσού Φέγενορντ-Ντιναμό Τιφλίδας Μπρόντμπι-Μπράγκα Λοκομοτίβ Πλόβντιβ-Στρασμπούρ Τουν-Σπαρτάκ Μόσχας Στεάουα-Μλάντα Μπόλεσλαβ Πιούνικ Ερεβάν-Γουλβς Μίντιλαντ-Ρέιντζερς Μάριουπολ-Αλκμάαρ ΑΕΚ Λάρνακας-Γάνδη Χάουγκεσουντ-Αϊντχόφεν Ριέκα-Αμπερντίν Βέντσπιλς-Βιτόρια Γκιμαράες Βαντούζ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ Μάλμε-Ζρίνσκι Νέφτσι Μπακού-Μπνέι Γεχούντα Λουκέρνη-Εσπανιόλ Σπάρτα Πράγας-Τραμπζονσπόρ ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Ζόρια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass