Τετραπλή επιτυχία για τα αδέρφια Μίζιου

ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2019 15:54

Τέσσερις πρωτιές σε δύο διαφορετικά πρωταθλήματα τένις πέτυχαν ο Αντώνης και η Ευαγγελία Μίζιου σε επίσημες διοργανώσεις της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο αδέλφια κατέκτησαν την 1η θέση στα μονά της κατηγορίας κάτω των 16 ετών στο τριεθνές πρωτάθλημα (Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια και Ελλάδα) που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες το διάστημα από 11 έως τις 14/7. Λίγες μέρες μετά, οι δύο αθλητές του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας πρωταγωνίστησαν και στο Πανελλαδικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης που έγινε σε Λιτόχωρο και Λαμία από τις 17/7 έως 20/7. Ο Αντώνης κατέκτησε την 1η θέση στα αγόρια κάτω των 16 ετών και η Ευαγγελία την 1η θέση στα κορίτσια 14 ετών στα μονά και την 2η θέση στα διπλά κοριτσιών. Οι επιτυχίες τους προστίθενται στην πλούσια συγκομιδή τίτλων του ΟΑ Νίκαιας που με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος, πρωταγωνιστεί σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass