Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξυλορακέτας στο Στόμιο

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 27 ΚΑΙ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2019 15:56

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διοργανώσεων του 8ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας, που αποφασίστηκαν από την Α' Ε.Σ.Α.Ξ., ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας), συνδιοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Αγιάς, την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Beach Racket, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών, καθώς και σωματείων από πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου 2019, από τις 11:00 έως τις 17:20, στο Στόμιο Λάρισας. Βασικός σκοπός της διοργάνωσης, είναι η ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας των αθλητών και των αθλητριών μέσα από αυτή την αθλητική δράση ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι». Στόχος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας, είναι η 3η αγωνιστική να αποτελέσει μια νέα πρόταση αθλητισμού και διασκέδασης, συνδυάζοντας τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» που διοργανώνεται στα παράλια της Λάρισας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με την υποστήριξη των Δήμων Αγιάς, στην περιοχή του Στομίου. Οι παρευρισκόμενοι, στην παραλία (παιδιά και ενήλικες), καθώς και οι λάτρεις της ξυλορακέτας, θα έχουν τη δυνατότητα αυτό το διήμερο, να γνωρίσουν και να παρακολουθήσουν το άθλημα την αγωνιστικής ξυλορακέτας, καθώς και την επίδειξη των ικανοτήτων των αθλητών/τριών που θα συμμετέχουν. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 11:00 έως 12:30 Μικτές Δυάδες 12:45 έως 14:45 Δυάδες ανδρών 14:55 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ (Επίδειξη αγωνιστικής ξυλορακέτας από μικρούς αθλητές/τριες) 15:30 έως 17:15 Δυάδες ανδρών λήξη αγώνων 1ης ημέρας ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 11:00 έως 14:30 Τετράδες ανδρών 14:50 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ (Επίδειξη αγωνιστικής ξυλορακέτας από μικρούς αθλητές/τριες) 15:30 έως 17:20 Τετράδες ανδρών - Λήξη αγώνων 3ης αγωνιστικής Ομαδική φωτογράφιση όλων των αθλητών 17:30 Απονομές μεταλλίων στους νικητές των τριών πρώτων θέσεων της κάθε κατηγορίας, από τους επίσημους προσκεκλημένους που θα τιμήσουν με τη παρουσία τους την τελετή λήξης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς Α΄Ε.Σ.Α.Ξ, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. και υπό την εποπτεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass