Δίδυμο Καμάκα - Καπελιάνη

* ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ * ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2019 15:53

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας στην ομάδα του Τυρνάβου και ο νέος πρόεδρος Γιώργος-Γιωρίκας Σαλτζίδης φρόντισε χθες να βρεθεί η νέα τεχνική ηγεσία και να οργανωθεί ο σύλλογος.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, στον πάγκο της ομάδας θα είναι δύο έμπειροι προπονητές, ο Γιώργος Καμάκας με τον Χρήστο Καπελιάνη, οι οποίοι απάντησαν θετικά στην πρόταση που τους έγινε και θα φροντίσουν η ομάδα να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, την καινούρια σεζόν 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας. Θα δουλέψουν δε με παίκτες που στο μεγαλύτερο ποσοστό θα είναι κάτω των 22 ετών, ενώ θα πλαισιώσουν το ρόστερ και τέσσερις-πέντε έμπειροι παίκτες. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες και για σήμερα στις 8.30 το βράδυ είναι προγραμματισμένη να γίνει συγκέντρωση στο γήπεδο του Τυρνάβου και καλούνται να βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές. Η σχετική ανακοίνωση για την πρόσληψη των Καμάκα και Καπελιάνη: «Η διοίκηση του Τυρνάβου 2005 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους προπονητές Γιώργο Καμάκα και Χρήστο Καπελιάνη για την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020».

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΥΣΙΚΑ

Εν τω μεταξύ, η πρώτη μεταγραφή αναμένεται πως θα είναι ο επιθετικός Παναγιώτης Φουσίκας, με τον οποίο συμφώνησε χθες ο πρόεδρος του Τυρνάβου κ. Σαλτζίδης και μένει απλά το τυπικό της επίσημης ανακοίνωσης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΚΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Πέρυσι ο Καμάκας ήταν ο τεχνικός υπεύθυνος της ομάδας Κ-19 του Απόλλωνα και χθες η ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος αυτής κ. Παναγιώτης Μαντζανάς τον ευχαρίστησαν με ανακοίνωσή τους για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά την απελθούσα αγωνιστική περίοδο, ευχόμενοι καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα, με υγεία και να πετύχει τους στόχους που έχει οριοθετήσει.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass