ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Το βάρος στην οργάνωση

* Έφθασε στα γραφεία της ομάδας προσφυγή του Κουρτεσιώτη * Την Κυριακή θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας * Ξαφνική βραδινή εμφάνιση στα γραφεία του Βαγγέλη Πλεξίδα

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2015 10:54

Του Σωτ. Κέλλα

Στην ΠΑΕ ΑΕΛ οι μεταγραφικές κινήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά καθώς ήδη υπάρχει η ανακοίνωση της απόκτησης τεσσάρων παικτών, έχουν ήδη υπογράψει μερικοί ακόμα που δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ θα γίνει στελέχωση και από δοκιμαζόμενους νέους του νομού και της ευρύτερης περιοχής. Βέβαια ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών αυτή τη στιγμή Αλέξης Κούγιας προσπαθεί να κάνει μια πολύ καλή μεταγραφή που θα δημιουργήσει αίσθηση στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας(χθες φήμες ανέφεραν ότι είχε κρίσιμο ραντεβού) αλλά προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά την μπάλα...

Πάντως αυτή τη στιγμή το βάρος δείχνει να πέφτει στην οργάνωση(αθλητικό υλικό, λεπτομέρειες για το ξεκίνημα της ομάδας) ενόψει της προγραμματισμένης ανεπίσημης πρώτης συγκέντρωσης στις 26 Ιουλίου και της επίσημης μάλλον στις 28 Ιουλίου.

Αυτό που δείχνει να απασχολεί τον κ.Κούγια είναι οι εκκρεμότητες από το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς καθώς χθες στα γραφεία έφθασε προσφυγή του πρώην παίκτη Κώστα Κουρτεσιώτη ενώ εκφράζονται φόβοι ότι θα υπάρξουν και άλλες. Επίσης, θα γίνει επίσκεψη εκπροσώπων της ομάδας και σε φορείς που συνδέονται με την ομάδα.

Εντύπωση έκανε ότι προχθές το βράδυ εμφανίσθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ ο εκπρόσωπος της πρώην μεγαλομετόχου εταιρίας κ. Βαγγέλης Πλεξίδας και μάλιστα έκανε αρκετά ραντεβού όπως με τον αντιπρόεδρο επί θητείας του Ζήση Ντελόπουλο, τον γενικό αρχηγό Βαγγέλη Καρέλια και τον αρχηγό Κώστα Νεμπεγλέρα.

Από το περιβάλλον του κ. Κούγια ειπώθηκε ότι ο κ. Πλεξίδας πήγε να πάρει προσωπικά αρχεία ενώ κάποιοι άλλοι μιλούσαν για εκκρεμότητες που υπήρχαν. Πάντως διέρρευσαν πολλά σενάρια σχετικά με αυτή την επίσκεψη που έγινε στα γραφεία.

ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ

Ένας-ένας οι πρώην παίκτες της ΑΕΛ βρίσκουν την επαγγελματική τους «στέγη». Ο Σαρακατσάνος συμφώνησε με τον Αγροτικό Αστέρα , ο Αποστολίδης με τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ πληροφορίες θέλουν τον Κοντοδήμο να πηγαίνει στον Άρη που όλα δείχνουν ότι θα παίξει στη Β' Εθνική κατηγορία.

Από την περσινή ομάδα συζητήσεις αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο με τους Μπανούση, Μπόγιοβιτς και Πατσογεώργο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass