ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΠ/ΠΓ Α’, ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Θριάμβευαν οι αθλητές της ΕΑΛ «Πήγασος»

*Ο Λαρισινός σύλλογος αναδείχτηκε πρώτος σε επίπεδο Θεσσαλίας με 3 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2015 9:55

Επίδειξη αγωνιστικού πνεύματος έκαναν οι αθλητές και οι αθλήτριες της ΕΑΛ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΠΠ/ΠΓ Α’, που διεξήχθη στην πόλη των Γιαννιτσών. Με τα 3 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλια που κατέκτησαν έφεραν τον σύλλογο στην 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με 97 βαθμούς, στην κατηγορία των Παμπαίδων. Παράλληλα στη συνολική βαθμολογία, σε επίπεδο συλλόγων Θεσσαλίας η ΕΑΛ κατέλαβε την πρώτη θέση με 108 βαθμούς. Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4χ300μ. των αγοριών με τους Γρηγορίου Απόστολο, Τανό Νικόλαο, Ντόνα Χρήστο και Παπαβασιλείου Σοφοκλή με χρόνο 2΄34¨31 (για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της ΕΑΛ αναδείχθηκε νικήτρια σε αυτό το αγώνισμα δημιουργώντας έτσι μία μικρή παράδοση), ο Γρηγορίου Απόστολος στα 300μ. εμπόδια με χρόνο 40¨52 που είναι η καλύτερη επίδοση της χρονιάς στην Ελλάδα και ο Παπαβασιλείου Σοφοκλής στα 300μ. με χρόνο 38΄23.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Μυλωνάς Κωνσταντίνος στα 80μ. με επίδοση 9¨69. Ο αθλητής την πρώτη ημέρα των αγώνων πήρε την 5η θέση στο αγώνισμα του άλματος σε μήκος με επίδοση 5,86 μ., ενώ χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Τανός Νίκος στα 300μ. με χρόνο 38¨72.

Τέλος εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Ντόνας Χρήστος στα 300μ. με επίδοση 39¨04 που τερμάτισε στην 4η θέση (θα πρέπει εδώ να τονισθεί ότι η ΕΑΛ στο αγώνισμα των 300μ. είχε την απόλυτη κυριαρχία με 3 αθλητές στις 4 πρώτες θέσεις), η Νίκου Δήμητρα στο μήκος κατέλαβε την 6η θέση με επίδοση 5,04μ., ο Μπούσιας Γεώργιος στα 100μ. με εμπόδια ήταν 9ος με επίδοση 15¨65, ο Ρεβέλι Ράπο ήταν 10ος στο ίδιο αγώνισμα με επίδοση 15¨66, ο Νότας Κωνσταντίνος ήταν 9ος στο τριπλούν με επίδοση 11,56μ. και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ300 μ. των κοριτσιών με τις Παπακώστα Ελευθερία, Νίκου Δήμητρα, Ζαχαροπούλου Ευαγγελία και Μπακαβέλου Γεωργία τερμάτισαν στην 11η θέση με χρόνο 3΄07¨67.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκ μέρους της διοίκησης ο έφορος του τμήματος στίβου κ. Μουστάκας Βασίλειος συνεχάρη όλους τους αθλητές-τριες όλων των κατηγοριών και τους προπονητές τους για της επιτυχίες που έφεραν στο σύλλογο τονίζοντας ότι η προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες θα συνεχιστεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass