ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ, ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ, ΓΟΥΤΟΣ – ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Οι τρεις αρχηγοί δείχνουν τον δρόμο

*Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση γνωριμίας στον Οικονόμο Τσαριτσάνης *Στις 27 του μηνός η «πρώτη» *Σε εξέλιξη το θέμα του Κοκκίνη *Στο «στόχαστρο» Σιάτρας, Ντάλλας

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2015 8:07

 

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Τον χορό των ανανεώσεων στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ξεκίνησαν οι τρεις αρχηγοί. Ο λόγος για τους Γιώργο Τσατσαλίδη, Βασίλη Ντακούλα και Νίκο Γούτο που θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ερυθρόλευκους, βάζοντας στο συρτάρι τις προτάσεις που είχαν από διάφορες ομάδες, ιδιαίτερα δε ο πρώτος για τον οποίο εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον από την ομάδα της Φαρκαδόνας.

Πρόκειται για μία κίνηση η οποία, παράλληλα, έχει και συμβολικό χαρακτήρα περνώντας το μήνυμα της στήριξης της νέας προσπάθειας που γίνεται στο σύλλογο. Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν σε κοινή τους δήλωση οι τρεις αρχηγοί του Δωτιέα Αγιάς «κατανοώντας τις αγωνίες των ανθρώπων της περιοχής και τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές και ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας, νιώσαμε την ανάγκη να σταθούμε αρωγοί. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, υπάρχει όρεξη για δουλειά και θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων» ανέφεραν μεταξύ άλλων οι τρεις ποδοσφαιριστές.

Οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές από τον φετινό βασικό κορμό συνεχίζονται καθημερινά, ενώ παράλληλα η νέα διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε επαφές με προπονητές προκειμένου να κλείσει και αυτό το θέμα.

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Τσαριτσάνης η συνάντηση γνωριμίας των παικτών του Οικονόμου με τον νέο τεχνικό Τάσο Μπεριτσά. Περί τους 20 ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» ανάμεσά τους και ορισμένοι νέοι που θέλουν να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό των «πρασίνων». Ο νέος τεχνικός αναφέρθηκε κυρίως στο θέμα της προετοιμασίας, στις αυξημένες απαιτήσεις και το επίπονο πρόγραμμα των προπονήσεων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και στις ευκαιρίες που προτίθεται να δώσει στα νέα παιδιά όσο αυτό είναι εφικτό σε συνάρτηση με τις συνθήκες που επικρατούν. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα και παράλληλα θα διεξαχθούν τα εργομετρικά (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη). Αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι ιατρικές εξετάσεις, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα μαζί με τις προπονήσεις θα γίνονται και δοκιμές παικτών αφού υπάρχει ενδιαφέρον από νεαρά παιδιά να ενταχθούν στην ομάδα.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά το θέμα του Κοκκίνη βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς ωστόσο οι δύο πλευρές να έχουν καταλήξει ακόμα. Παράλληλα στο «στόχαστρο» του νέου τεχνικού Τάσου Μπεριτζά βρίσκονται δύο ακόμη παίκτες, ο αμυντικός Δημήτρης Σιάτρας και ο τερματοφύλακας Χρήστος Ντάλλας από τον Τύρναβο. 

Από τον βασικό κορμό της φετινής περιόδου οι Μπαλής, Καραγιάννης, Νούσιας ανανέωσαν τη συνεργασία τους, ενώ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ο Μάντζιος με τον οποίο η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε συζητήσεις. Αντίθετα Κουμπούρας και Κολιός όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Στόχος των «πρασίνων» είναι να καλυφθούν με έμπειρους παίκτες τα κενά στον βασικό κορμό της ομάδας από ενδεχόμενη αποχώρηση ποδοσφαιριστών και παράλληλα να ενταχθούν στην ομάδα νέοι και ταλαντούχοι παίκτες όπως ο επιθετικός Ορέστης Καραβασίλης από τη Δήμητρα Γιάννουλης και ο μέσος Κώστας Μαχαίρας από τη Φαρκαδόνα. Σε ό,τι αφορά στους Χάμο, Μανακούσιο και Αγρόδημο κλήθηκαν και δοκιμάζονται από την ομάδα της ΑΕΛ.

ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΜΕ 17 ΟΜΑΔΕΣ Ο 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΠΟ ο ποδοσφαιρικός χάρτης της νέας περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπως όλα δείχνουν ο 2ος όμιλος θα είναι ο μεγαλύτερος σε αριθμό ομάδων ήτοι 17. Συγκεκριμένα αυτές θα είναι (εάν κάτι δεν αλλάξει) οι Νίκη Βόλου, Πιερικός, Αιγινιακός, Τύρναβος, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Οπούντιος Μαρτίνου, Θεσπρωτός, Ρήγας Φεραίος, Πύρασος, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Εθνικός Φιλιππιάδας, Κοζάνη, Δωτιέας Αγιάς, Εορδαϊκός, Φαρκαδόνα, Πύδνα Κίτρους, Αχέρων Καναλακίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass