ΑΦΗΣΕ ΧΘΕΣ Η ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Χαραμάδα παραμονής για τον Τύρναβο!

*Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2015 8:03

 

 

 

Χαραμάδα παραμονής στην ομάδα του Τυρνάβου άφησε η Ένωση Β΄ Εθνικής Κατηγορίας στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο αφού αποφασίσθηκε η μερική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα όσον αφορά στα πλει άουτ.  

Έσωσαν οριστικά τις τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου της διαδικασίας των μπαράζ παραμονής, που ούτως ή άλλως προβλεπόταν να κρατηθούν στην κατηγορία.

Ο λόγος δηλαδή για τους Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο, Καλλιθέα (από τον Νότο) και τους Αγροτικό Αστέρα, Ζάκυνθο, Αναγέννηση Καρδίτσας (από τον Βορρά).

Αντίθετα δεν επικύρωσαν τις τρεις τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου που προβλέπεται βάσει προκήρυξης να υποβιβαστούν.

Δηλαδή κατά σειρά την Ερμιονίδα, τον Ηρακλή Ψαχνών και την Επισκοπή από τον Νότιο όμιλο και τους Τύρναβο, Αιγινιακό, Πιερικό από τον Βόρειο όμιλο με το σκεπτικό ότι θα πρέπει πρώτα να περιμένουν να επικυρώσει η Σούπερ Λίγκα και να διαφανεί ποιες ομάδες υποβιβάζονται από τη μεγάλη κατηγορία, εν συνεχεία να τις ρωτήσει η Ένωση Β’ Εθνικής αν προτίθενται να συμμετάσχουν στη δεύτερη κατηγορία εντός τριών ημερών και ακολούθως να προχωρήσει σε επικύρωση, αφού διαπιστωθεί τι κενά υπάρχουν μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 20 συνολικά ομάδων, που προβλέπεται για το πρωτάθλημα 2015-16.

Ήδη αν προστεθούν στις έξι ομάδες που παρέμειναν οριστικά από τα πλέι άουτ και οι τέσσερις των πλέι οφ (Απόλλων Σμύρνης, ΑΕΛ, Ολυμπιακός Βόλου, Παναχαϊκή), οι δύο τέταρτες της κανονικής περιόδου (Χανιά, Λαμία) και οι τέσσερις πρωταθλήτριες από τη Γ’ Εθνική (Πανσερραϊκός, Τρίκαλα, Κισσαμικός, Πανελευσιανιακός) το σύνολό τους φτάνει τις 16…

Μάλιστα παράγοντες που παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση τόνισαν ότι η συμπλήρωση του πίνακα των ομάδων είναι εσωτερική υπόθεση της Ένωσης Β΄ Εθνικής κατηγορίας και όχι της ΕΠΟ που θα πάρει την τελική απόφαση.

Στο διοικητικό συμβούλιο έγινε εκτενής κουβέντα και για τη χορηγία του ΟΠΑΠ εν όψει της νέας σεζόν με την αρχική προσφορά να είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ). Δηλαδή «καθαρά» 1,9 εκατομμύρια ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass