ΤZΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ:

Η καλύτερη ΑΕΛ...

Ουζουνίδης: Ντροπή να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2018 20:00

Την καλύτερη φετινή ΑΕΛ από την ημέρα που ανέλαβε τόνισε πως είδε στο χθεσινό παιχνίδι ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα, που ήθελε τη νίκη για να ικανοποιήσει και τον κόσμο, όμως δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια, καθώς έχει βελτιωθεί σημαντικά και δείχνει ομαδικό πνεύμα.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΚ Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε πως είναι ντροπή να γίνονται αγώνες της Super League σε τέτοια γήπεδα και είπε πως από ένα παιδικό λάθος στο τέλος θα μπορούσε η ομάδα του να γνωρίσει την ήττα. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Τζιανλούκα Φέστα (ΑΕΛ): «Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, καθώς χρειαζόμασταν να πάρουμε τους τρεις πόντους. Ίσως παίξαμε το καλύτερο φετινό ματς από την ημέρα που ανέλαβα ως προπονητής στην ομάδα. Έχουμε βελτιωθεί στην τακτική και στις κινήσεις που κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας πως έχουμε ομαδικό πνεύμα. Θέλαμε να δώσουμε τη χαρά της νίκης στους φιλάθλους μας που ήρθαν στο γήπεδο και θα μπορούσαμε να το πετύχουμε στην τελευταία φάση. Έχουμε βάλει πολύ καλές βάσεις, να κτίσουμε κάτι σημαντικό στην ομάδα μας». -Για το αν είναι στενοχωρημένος από το τελικό 0-0 «Είμαι λίγο στεναχωρημένος διότι παίξαμε δυνατά και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, όμως τελικά μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος, διότι συνεχώς βελτιωνόμαστε και είχαμε καλή παρουσία. Ο Μπαργκάν είχε ένα δοκάρι, δύο ακόμη ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έκαναν ένα καλό παιχνίδι». -Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου «Σίγουρα δεν ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος, τόσο για εμάς όσο και για τον αντίπαλό μας, κάτι που άλλωστε το γνωρίζαμε. Όμως και σε τέτοιο γήπεδο οι παίκτες μου προσπαθούν σε όλα τα παιχνίδια που δίνουμε εντός έδρας για να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο». *Όσον αφορά στην τοποθέτηση του Ουζουνίδη πως αν ήταν ακόμη χίλιοι φίλαθλοι της ΑΕΛ ο διαιτητής θα έδινε περισσότερα σφυρίγματα, ο κ.Τζιανλούκα απάντησε πως δεν τη σχολιάζει.

Μαρίνος Ουζουνίδης (ΑΕΚ): «Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι σε ένα κακό γήπεδο, αλλά τελικά ήταν πολύ χειρότερο από ό,τι περιμέναμε. Δεν μπορείς να μιλήσεις για ποιότητα όταν δεν μπορείς να κοντρολάρεις τη μπάλα λόγω του τερέν. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, υπήρχαν συνεχόμενα σφυρίγματα, όμως αυτό που έγινε δεν ήταν ποδόσφαιρο, είναι ντροπή να παίζεται μπάλα σε τέτοια γήπεδα. Αν είχε το γήπεδο κι άλλους χίλιους οπαδούς της Λάρισας ενδεχομένως να υπήρχαν κι άλλα σφυρίγματα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι άλλο για τακτική, ποιότητα και ποδοσφαιρική ανάλυση για αυτό το ματς». Σε ερώτηση για το αν η ΑΕΚ νιώθει τυχερή που στο τέλος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε: «Δεν αισθάνθηκα τυχερός όμως νομίζω πως θα μπορούσε η ΑΕΛ να πάρει τη νίκη στην τελευταία φάση. Οι παίκτες της ΑΕΛ ξέρανε καλύτερα το γήπεδο από εμάς, εκμεταλλεύονταν καλύτερα τις καταστάσεις και περιμένανε σε σωστό χρόνο την μπάλα, τις περισσότερες φορές με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν φυσιολογικά κάποιες φάσεις. Σε κάθε περίπτωση, η φάση στο τέλος προήλθε από ένα παιδικό λάθος και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass