Φιλανθρωπικός αγώνας για τη μικρή Ελένη

Θα διεξαχθεί στις 23 Δεκεμβρίου στο στάδιο Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2018 20:00

Παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα διεξαχθεί στις 23 Δεκεμβρίου στο στάδιο Αλκαζάρ, για τη στήριξη του μεγάλου αγώνα ζωής που δίνει από το περασμένο καλοκαίρι η 3χρονη Λαρισαία Ελένη Μαβίδη.

Συμμετέχουν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και του συλλόγου Selecte 2017 του κ. Δημήτρη Πιερρουτσάκου, που δρα με έδρα το Αίγιο και ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση. Ομοίως στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη ο εν ενεργεία αρχηγός της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, που δίνει τον δικό του αγώνα προσφοράς μέσα από τον οργανισμό SAVE MORAS, ο γνωστός για τις κοινωνικές του ευαισθησίες πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Σάββας Κωφίδης, αλλά και ο Σύλλογος Παλαιμάχων της ΑΕΛ που θα συμμετάσχει στον αγώνα με μέλη του από όλες τις ιστορικές στιγμές της ομάδας, ενώ αναμένονται απαντήσεις κι από άλλους προβεβλημένους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και με την ταυτόχρονη υποστήριξη της A.n.d. Communication, φιλοδοξεί να προβάλει το κοινωνικό μήνυμα του #Equal game πως «στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμμετέχουν και να χαίρονται όλοι, ανεξαρτήτως ποιοι είναι, από πού προέρχονται και πόσο καλά παίζουν» και ταυτόχρονα, ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι εδώ για να επιστρέψει στην κοινωνία τη δυναμική που του δίνει... ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Ήδη ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων-κουπονιών, που αντιστοιχούν στο ποσό των 3 ευρώ και θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τη μικρή Ελένη. Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων είναι: Vissini Store (Μανωλάκη 9-11) Café Me (Παναγούλη & Πατρόκλου) Θύρα 3 Αλκαζάρ (αποδυτήρια ΑΕΛ) *Όποιος επιθυμεί να συμβάλει στη διάθεση των εισιτηρίων, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν εξ’ ολοκλήρου στη μικρή Ελένη Μαβίδη, προσθέτοντας στον χάρτη της διοργάνωσης και άλλα σημεία πώλησης, μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο 6973-826.490 (κ. Νικόλαος Λιντέρης, υπεύθυνος γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΑΕΛ). Τέλος, στη διάθεση του κοινού βρίσκεται πάντα για τον ίδιο σκοπό και ο παρακάτω ερανικός λογαριασμός τραπέζης: MALTESER HILFSDIENST MMM IBAN:DE89370601201201214013 BIC:GENODED1PA7 Τράπεζα: PAX BANK KOELN Αιτιολογία: MMM-ELENI (Διεύθυνση του Καταθέτη για την Απόδειξη). *Από τους διοργανωτές διευκρινίζεται ότι η εκδήλωση δεν αφορά σε επίσημη διοργάνωση της UEFA ή κάποιας άλλης ποδοσφαιρικής αρχής και πρόκειται για εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που σκοπό έχει την προβολή κοινωνικών μηνυμάτων, χωρίς να υπάρχει καμία εμπορική εκμετάλλευση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass