Τρία ματς, τρεις πόντοι...

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ - Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ «ΦΩΤΙΑ» - ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΣΕ ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΖΙΖΙΤΣ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2018 22:33
Επέκταση του συμβολαίου του Μιλοσάβλιεβιτς  σχεδιάζουν στην ΑΕΛ Επέκταση του συμβολαίου του Μιλοσάβλιεβιτς σχεδιάζουν στην ΑΕΛ

Τρία παιχνίδια απομένουν μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου για την ΑΕΛ που αντιμετωπίζει διαδοχικά τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και στόχος είναι η κατάκτηση τριών πόντων που αν γίνει πραγματικότητα θεωρούν στη λαρισινή ομάδα ότι θα αλλάξει ρότα αγωνιστικών στόχων.

Βέβαια με δεδομένο ότι τα δύο παιχνίδια είναι εκτός έδρας ακόμα και ένας πόντος στα τρία αυτά παιχνίδια δεν θα είναι καταστροφή για την ΑΕΛ, αλλά θα ζει με την αγωνία της παραμονής για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από σήμερα ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα προσπαθεί να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του την αισιοδοξία ότι μπορούν να πετύχουν βαθμολογική συγκομιδή σε όλα τα παιχνίδια αρκεί να έχουν απόδοση ανάλογη με αυτή του τελευταίου αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Φέστα εντόπισε τις αδυναμίες του αντιπάλου της ερχόμενης Κυριακής όπως φάνηκαν στον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ(0-1) και αυτό που τόνισε είναι ότι κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος. Χθες οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν δύο φορές, ενώ σήμερα έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις, αυτές προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Το θέμα του σέντερ φορ το χειρίζεται ο προπονητής Τζιανλούκα Φέστα που προσπαθεί να φέρει ένα σπουδαίο όνομα στην ΑΕΛ με θητεία στη Μάντσεστερ Σιτι και όχι μόνο... Εκεί που υπάρχει προχωρημένη συζήτηση είναι στο αριστερό μπακ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι Βαλκάνιος, αγωνίζεται στην πρωτοπόρο ομάδα της χώρας του και έχει ηλικία περίπου 30 χρονών και μια εντυπωσιακή χρονιά φέτος. Για τον στόπερ η ΑΕΛ κινείται για Λευκορώσο παίκτη. Βέβαια εκτός από αποκτήσεις θα υπάρχουν και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών με δύο δεδομένες, του Μορσί και του Φριούι, ενώ παρελθόν θα αποτελέσουν και άλλοι τέσσερις με πέντε παίκτες. Περισσότερα τις επόμενες μέρες.

ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις συζητήσεις για την ανανέωση συνεργασίας των Ντέλετιτς, Φατιόν, σειρά παίρνουν οι επεκτάσεις των συμβολαίων των Μιλοσάβλιεβιτς και Ζίζιτς. Στόχος είναι οι δύο παίκτες να παραμείνουν για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass