Στα τελικά η Εθνική Ενόπλων

ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ: «ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ»

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2018 22:35

Η Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM, που θα διεξαχθεί στην Κίνα τον Οκτώβριο του 2019. Μετά τη νίκη επί της Ολλανδίας (2-0) στην πρεμιέρα του ομίλου του, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε χθες και της Γερμανίας με 2-1 και κατέλαβε την πρώτη θέση.

Βασικό στέλεχος της εθνικής ήταν και ο παίκτης της ΑΕΛ Χρήστος Γρομητσάρης που αναμενόταν σήμερα τα ξημερώματα στη Λάρισα. Ρωτήσαμε τον παίκτη της λαρισινής ομάδας για τη διοργάνωση και την επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μας είπε: «Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση και εμείς καταφέραμε μια επιτυχία για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Να παίξει η ποδοσφαιρική ομάδα στα τελικά της Κίνας στην οποία δεν θα είμαι παρών αφού θα έχω απολυθεί από το στράτευμα. Μας βοήθησε για την επιτυχία το γεγονός ότι υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ των παιδιών της ομάδας και γίναμε γρήγορα μια οικογένεια χωρίς προβλήματα. Οι Ολλανδοί που ήταν οικοδεσπότες της διοργάνωσης μας φιλοξένησαν σε στρατόπεδο αλλά με όλες τις ανέσεις που θα μπορούσαν να υπάρχουν για στρατευμένους. Γυρίσαμε με μια επιτυχία και εμπειρίες». Ο Γρομητσάρης από σήμερα θα μετέχει στους προπονητικούς ρυθμούς της ΑΕΛ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Μόλις στο 1ο λεπτό η ελληνική ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Βέργος σούταρε από την περιοχή, αλλά ο Γερμανός τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια. Στο 34' ο Τσουκάνης σέντραρε από αριστερά και ο Μπουλούλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και ταυτόχρονα τον δρόμο προς τη νίκη και την πρώτη θέση. Η Εθνική ομάδα διπλασίασε τα τερματά της στο 72', όταν ο Ντουρμισάι έφυγε στην αντεπίθεση και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα σημείωσε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 81ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του ελληνικής καταγωγής, Νούτσου. Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας (Βασίλης Βούζας): Τσιφτσής, Γρομητσάρης (57' Σκόνδρας), Βλάχος, Αυγενικού, Μπουλούλης (55' Παμλίδης), Κούρτι (62' Ντουρμισάι), Σάμιος, Γαβριηλίδης, Τσούκαλος, Βέργος, Τσουκάνης.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass