ΕΠΗΛΘΕ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΛΕΞΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Ο Αλέξης Κούγιας στο τιμόνι της ΑΕΛ

* Κοινή ανακοίνωση των δύο ανδρών που συναντήθηκαν στα Τρίκαλα * Στόχος να γράψουν οι «βυσσινί» νέες χρυσές σελίδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2015 10:00

 

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο γνωστός Αθηναίος ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, είναι από χθες το νέο αφεντικό της ΑΕΛ, καθώς επήλθε πλήρης συμφωνία με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ.

Την ερχόμενη Τρίτη (30/06) υπογράφεται η μεταβίβαση και η επίσημη ανακοίνωση της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει μια ημέρα αργότερα, την Τετάρτη 1 Ιουλίου.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση από τον Βαγγέλη Πλεξίδα και τον Αλέξη Κούγια: «Σήμερα, στα γραφεία της LA FARM ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πωλήσεως της πλειοψηφίας των μετοχών από την εταιρεία LA FARM προς εταιρεία την οποία εκπροσωπεί ο κος Αλέξης Κούγιας. Τα πληρεξούσια συμβόλαια προς τον κο Κούγια για τη μεταβίβαση των μετοχών της LA FARM θα συνταχτούν την Τρίτη 30/06/2015, σε συμβολαιογραφείο των Τρικάλων.

Ο κος Βαγγέλης Πλεξίδας ζήτησε προθεσμία μέχρι την ημέρα της συντάξεως του πληρεξουσίου, για να αποφασίσει αν η εταιρεία LA FARM θα διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής, τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΛ όσο και στο προπονητικό κέντρο δεσμευόμενος ότι σε κάθε περίπτωση η εταιρεία του θα αποτελέσει χορηγό της ΑΕΛ.

Οι κ. Αλέξης Κούγιας και Βαγγέλης Πλεξίδας συμφώνησαν όπως, από σήμερα ο κος Αλέξης Κούγιας θα χειριστεί προσωπικά το θέμα της προσλήψεως του προπονητού της ΑΕΛ, αλλά και των μεταγραφών των παικτών της ΑΕΛ, οι οποίοι θα επανδρώσουν το ρόστερ.

Σήμερα, ο κος Πλεξίδας παρέδωσε στον κο Κούγια τα κλειδιά των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου και η επίσημη ανακοίνωση της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει την Τετάρτη 01/07/2015 στα γραφεία της ΑΕΛ και σε ώρα η οποία θα οριστεί».

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Στην πόλη των Τρικάλων βρέθηκαν προχθές ο Βαγγέλης Πλεξίδας με τον Αλέξη Κούγια και εκεί ολοκλήρωσαν τις συζητήσεις για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΛ στον γνωστό ποινικολόγο και μοναδικό ενδιαφερόμενο. Οι δυο τους εθεάθησαν να συνομιλούν σε διάφορα café της πόλης-όπως έγραψε και η «Ε»- πλαισιωμένοι από φίλους και συνεργάτες. Παρά το γεγονός ότι οι συναντήσεις έγιναν σε δημόσιους χώρους, δεν έδωσαν επίσημα στοιχεία για τις συζητήσεις που αφορούν στην αγοροπωλησία της ποδοσφαιρικής εταιρίας.

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Κούγιας αναμένεται να έχει επαφές με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κώστα Αγοραστό και τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ.Αποστόλη Καλογιάννη, για να τους ενημερώσει ποια είναι τα σχέδιά του για την ομάδα και να ζητήσει την αρωγή τους, ώστε με συνολική προσπάθεια η ΑΕΛ να ζήσει παρόμοιες μεγάλες στιγμές, όπως και στο παρελθόν.

ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ Ο Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ συμπλήρωσε 10 χρόνια από την ιδρυσή του και διοργάνωσε προχθές το βράδυ γιορτή στα γραφεία του, με φίλους του συνδέσμου αλλά και της "βυσσινί" κερκίδας.

Όλοι ευχήθηκαν την καινούργια σεζόν, να έρθουν καλύτερες ημέρες για την αγαπημένη ομάδα της πόλης και να μπορέσει να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass