ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ «ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ»

Πανθεσσαλικοί αγώνες σκακιού

* Με την αρωγή της Περιφέρειας και του Δήμου Λαρισαίων *Πρώτος στους άνδρες ο Στ. Λαγάρας και στις γυναίκες η Κων/να Δερέκα

Δημοσίευση: 17 Απρ 2018 16:59

Το τριήμερο 13-15 Απριλίου διεξήχθηκαν στο «Μύλο του Παππά» στη Λάρισα, τα ατομικά πρωταθλήματα σκακιού για τη Θεσσαλία, τα οποία διοργανώθηκαν από την ΤΕΣΣΘ σε συνεργασία με την Α.Σ.Α. Λάρισας και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Στους άνδρες, πρωταθλητής Θεσσαλίας αναδείχτηκε ο Λαγάρας Στυλιανός (5,5β) , 2ος ο Κρομμύδας Βασίλειος (4,5β) και 3ος ο Τσαρσιταλίδης Κων/νος (4,5β). Στις γυναίκες αντίστοιχα, πρωταθλήτρια Θεσσαλίας αναδείχτηκε η Δερέκα Κων/να, 2η η Παπαρίζου Ελένη και 3η η Τοζάρου Ιφιγένεια. Τα έπαθλα απένειμε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών κ. Παν. Σάπκας, ο οποίος παρακολούθησε τον εναρκτήριο, καθώς και τον τελευταίο γύρο.
Πριν την έναρξη του τελευταίου γύρου, στον προαύλειο χώρο του «Μύλου του Παππά», πραγματοποιήθηκε και η απονομή των μεταλλίων στους τρεις πρώτους νικητές του ομαδικού πρωταθλήματος Θεσσαλίας, στο οποίο η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν συνδιοργανωτής. Να θυμίσουμε ότι πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Σ.Σ. Λάρισας, ο οποίος και θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.
Την απονομή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης κος Δημ. Παπαδημόπουλος, ο οποίος κατά την έναρξη του τελευταίου γύρου έκανε και την 1η κίνηση στην 1η σκακιέρα για λογαριασμό του αθλητή Λαγάρα Στ., που μάλλον του έφερε και τύχη αφού πήρε την πολυπόθητη ισοπαλία που τον έχρισε και πρωταθλητή Θεσσαλίας. Το ΔΣ της Τ.Ε.Σ.Σ. Θεσσαλίας ευχαριστεί θερμά την Α.Σ.Α. Λάρισας και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων για την άριστη διοργάνωση, καθώς και τους Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημ. Παπαδημόπουλο και αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Επιστημών κ. Παν. Σάπκα, οι οποίοι παρευρέθηκαν κατά τη διάρκεια των αγώνων και έκαναν τις απονομές στους νικητές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass