ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΡΕΦΕΡΙ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Παπαπέτρου στον αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ

* Και δύο επιπρόσθετοι διαιτητές στο ΟΑΚΑ * Οι Λαρισαίοι Αθ. Τζήλος, Δημ. Γκάγκας στο ματς ΠΑΟΚ-Πανιωνίου

Δημοσίευση: 17 Απρ 2018 16:58

Ο 33χρονος ρέφερι, Αναστάσιος Παπαπέτρου, από τον Σύνδεσμο Αθηνών, λογιστής στο επάγγελμα και εργάζεται στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30) για τον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής από την Αθήνα, Τάσος Παπαπέτρου, έγινε γνωστός από το οφσάιντ από πλάγιο και μία λανθασμένη αποβολή στο 71’ του επιθετικού της ΑΕΛ, Νίκολα Γκρούμπιεσιτς, στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2011-2012, που είχε γίνει στο AEL FC ARENA.
Είναι μοναχοπαίδι του παλαιού διαιτητή, Γιάννη Παπαπέτρου, γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1985, έβγαλε τη σχολή διαιτησίας το 2002 και βρίσκεται από το 2011 στους πίνακες διαιτητών Superleague.
Τέλος αγώνες Super League σφυρίζει από τη σεζόν 2013-2014 ο Αθηναίος ρέφερι, Τάσος Παπαπέτρου. Βοηθοί του θα είναι ο Βασίλης Καμπούρης από την Εύβοια και ο Αλέξανδρος Γρεβένης, από τη Χαλκιδική. Α’ επιπρόσθετος ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από την Ένωση Ηπείρου και Β’ επιπρόσθετος ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από τον Πειραιά. Τέταρτος θα είναι ο Χρήστος Μπάλτας από την Ένωση Αχαΐας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί της ημιτελικής φάσης των δεύτερων αγώνων:
ΣΗΜΕΡΑ
19:00 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος: Σέζος (Κιλκίς), Σίπκας (Πέλλας), Δημητριάδης (Καστοριάς), Επιπρόσθετοι: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας), Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), 4ος Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), παρ.Κωνσταντίνος Δάλλας(Ηπείρου)
ΑΥΡΙΟ
19:30 ΑΕΚ-ΑΕΛ: Παπαπέτρου (Αθηνών), Καμπούρης (Ευβοίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής) Επιπρόσθετοι: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Τσαμούρης (Πειραιά) 4ος Μπαλτάς (Αχαΐας), παρ. Σταύρος Φλώτσιος (Βοιωτίας).

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ (19:00)
Διαδικαστικό χαρακτήρα το ματς ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Διαδικαστικό χαρακτήρα θα έχει η σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο που θα γίνει στην Τούμπα, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει ήδη προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά τη νίκη της με 3-1 στο πρώτο ματς της Νέας Σμύρνης, αποτέλεσμα που πολύ δύσκολα ανατρέπεται.
Ο αγώνας ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, θα αρχίσει στις 19:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass