«ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ» ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΣIΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΑΕΛ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα...

* Στις 19:30 το ματς της χρονιάς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2018 18:03 | Τελευταία ενημέρωση: 18 Απρ 2018 19:22

Ραντεβού με την... πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έχει σήμερα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΛ, η οποία θα αγωνιστεί στις 19:30 (Cosmote TV), κόντρα στην ΑΕΚ.


Οι «βυσσινί» μετά το 2-1 του πρώτου ημιτελικού στο AEL FC ARENA, θέλουν στη σημερινή ρεβάνς να «σφραγίσουν» το εισιτήριο του τελικού και είναι αποφασισμένοι να το καταφέρουν, γνωρίζοντας πως θα δεχθούν μεγάλη πίεση από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Με πολύ καλή ψυχολογία και πίστη ότι θα φτάσουν στην επιτυχία, οι παίκτες της ΑΕΛ προετοιμάσθηκαν κατάλληλα για το ματς της χρονιάς και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.
Ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, περιμένοντας αυτοί που θα ξεκινήσουν αλλά και αυτοί που θα περάσουν ως αλλαγή στο παιχνίδι, να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και να πιστέψουν πως μπορούν να αποκλείσουν την ΑΕΚ. Με αγωνία οι χιλιάδες φίλοι της ΑΕΛ περιμένουν τη σημερινή αναμέτρηση και ευελπιστούν πως θα τους δώσουν τη μεγάλη χαρά οι παίκτες της ομάδας. Αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γουάλας και Λεοζίνιο ενώ εκτός τέθηκε και ο Φατιόν λόγω καρτών. Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν και οι Σουλούκος, Σαφαρίκας, Μακρής λόγω του κανονισμού περί ηλικιών που έχει εφαρμογή στο Κύπελλο, όπως και ο Κριζμάν που δεν έπαιξε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Επίσης κι ο Ρέντζας που είχε πρόβλημα στους προσαγωγούς είναι στην αποστολή, ενώ επιστρέφει και ο Περόνε που εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στη ρεβάνς του Κυπέλλου στο AEL FC ARENA.
Την αποστολή της ΑΕΛ που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην Αθήνα, απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπόζοβιτς, Σουλούκος, Σαφαρίκας, Ρέντζας, Μασούρας, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεβ, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Μλαντένοβιτς, Αγκάνοβιτς, Μακρής, Κρίζμαν, Ναζλίδης και Περόνε.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
«Παρών» στο προσκλητήριο του Μανόλο Χιμένεθ για το σημερινό ματς κυπέλλου, φώναξε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Υποχώρησαν οι ενοχλήσεις που αισθανόταν στους προσαγωγούς ο διεθνής εξτρέμ και χθες προπονήθηκε κανονικά. Γι’ αυτό και ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, αν θα τον ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα. Κατά τα άλλα, ο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Βράνιες αλλά και τον Μοράν, τον Αϊντάρεβιτς και τον Κλωναρίδη, που δεν... χωρούσαν, καθώς υπάρχει και ο περιορισμένος με την υποχρεωτική παρουσία πιτσιρικάδων. Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Σιμόες, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο, Αντωνίου.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο Αναστάσιος Παπαπέτρου, από την Ένωση Αθηνών, βοηθοί του θα είναι ο Βασίλης Καμπούρης από την Εύβοια και ο Αλέξανδρος Γρεβένης, από τη Χαλκιδική. Α’ επιπρόσθετος ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από την Ένωση Ηπείρου και Β’ επιπρόσθετος ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από τον Πειραιά. Τέταρτος θα είναι ο Χρήστος Μπαλτάς από την Ένωση Αχαΐας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass