ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

Ανανέωσαν τα ραντεβού τους για του χρόνου

Δημοσίευση: 05 Απρ 2018 15:04

Το 7ο πασχαλινό τουρνουά μπάσκετ του Κεραυνού πέρασε στην ιστορία. Για τρεις ημέρες οι μικροί άσοι του παρκέ, από Αθήνα, Κατερίνη, Ναύπλιο, Σίνδο και Λάρισα έδειξαν το ταλέντο τους και χάρηκαν το αγαπημένο τους άθλημα, το μπάσκετ, δημιουργώντας παράλληλα νέους φίλους και κερδίζοντας εμπειρίες.
Στο τουρνουά που έλαβε χώρα στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο, συμμετείχαν έξι ομάδες (Ολύμπια Αργολίδας, Ακαδημία Αθλημάτων Λάρισας, Αστέρας Σίνδου, Κεραυνός Λάρισας, Πιερικός και Παγκράτι) και διεξήχθησαν 11 συνολικά αγώνες. Χθες η αυλαία της διοργάνωσης έπεσε με την απονομή κυπέλλων και διπλωμάτων, με τους διοργανωτές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη νέα σεζόν.


Ο πρόεδρος του Κεραυνού Λάρισας, Νίκος Πάκας ευχαρίστησε τόσο τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό όσο και τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη τονίζοντας ότι στήριξή τους ήταν καθοριστική για την επιτυχημένη διοργάνωση του συγκεκριμένου τουρνουά και επισήμανε στους μικρούς αθλητές ότι θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αγωνίζονται με ψυχή για να πετυχαίνουν πάντα τους στόχους τους.
Από την πλευρά της δημοτικής αρχής ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος, συνοδευόμενος από τον σύμβουλο επί αθλητικών θεμάτων, Γιάννη Αλεξούλη, αφού συνεχάρη τους αθλητές για τη συμμετοχή τους, υπογράμμισε πως ο αθλητισμός πρέπει να συνδυάζεται με τα μαθήματα του σχολείου, τόνισε ότι άθληση αποτελεί παράλληλα και ευχαρίστηση και εξήρε τη στήριξη των γονέων.
Τέλος εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λαδόπουλος μίλησε για το «ευ αγωνίζεσθαι», για τη σημασία του αρχαιοελληνικού ρητού «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και παρότρυνε τους μικρούς αθλητές να υπηρετούν τις αξίες του αθλητισμού, να έχουν πνεύμα ενότητας, αγωνιστικότητας και αλληλεγγύης, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους γονείς που σε τέτοιους δύσκολους καιρούς προσπαθούν να προσφέρουν στα παιδιά τους, πέρα από οποιοδήποτε προσωπικό, οικονομικό και εργασιακό κόστος, τη χαρά του αθλητισμού.
ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ολύμπια-Ακαδημία Λάρ.    40-38
Σίνδος-Κεραυνός    24-72
Πιερικός-Παγκράτι    73-25

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass