ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Γιατί έφυγε ο Λαγός…

Δημοσίευση: 05 Απρ 2018 15:13

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία επιβεβαιώνει πως υπήρξε «σοβαρότατο επεισόδιο μεταξύ του κ. Κούγια και του Λαγού μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά», εξηγεί πως ο λόγος της διακοπής της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή «αφορά άλλη συμπεριφορά του Λαγού προς τον νέο προπονητή μας κ. Αντωνίου, όπου προσπάθησε να εμπλέξει και άλλους Έλληνες παίκτες», ενώ εκφράζεται δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά του πρώην προπονητή των Θεσσαλών, Ηλία Φυντάνη, και τους ισχυρισμούς του πως αυτός ανακάλυψε και καθιέρωσε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Γιάννη Μασούρα. «Η πόρτα της ΑΕΛ για τον κ. Φυντάνη όσο υπάρχει ο κ. Κούγιας θα είναι ερμητικά κλειστή και τους λόγους τους ξέρει καλύτερα από τον καθένα αυτός», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ.


Αναλυτικά για το διαζύγιο ΑΕΛ-Λαγού η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«1. Η ΑΕΛ λόγω του ότι σε διάφορα sites διαδίδονται και δημοσιεύονται από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή Τάσου Λαγού διάφορες ιστορίες, για τους λόγους που διεκόπη πρόωρα η συνεργασία του με την ΑΕΛ, θα τοποθετηθεί επίσημα γι’ αυτό το θέμα μετά από τα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό για το Πρωτάθλημα και την ΑΕΚ για το Κύπελλο.
Πράγματι συνέβη σοβαρότατο επεισόδιο μεταξύ του κ. Κούγια και του Λαγού μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και μετά από παρατήρηση του κ. Κούγια προς τον Λαγό να μην επαναλάβει ποτέ ξανά συμπεριφορές σαν αυτή προς τον προπονητή, όταν αντικαταστάθηκε λόγω κακής απόδοσης κι ενώ το σκορ ήταν 0-0, αλλά γι’ αυτό το επεισόδιο ο Λαγός ζήτησε συγγνώμη και δεν ετέθη από τότε εκτός ομάδος.
Ο λόγος της διακοπής της συνεργασίας αφορά άλλη συμπεριφορά του Λαγού προς τον νέο προπονητή μας κ. Αντωνίου, όπου προσπάθησε να εμπλέξει και άλλους Έλληνες παίκτες, η οποία ήταν πρωτοφανής για επαγγελματία ποδοσφαιριστή και αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος της διακοπής της συνεργασίας».
Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο Λαγού-Αντωνίου έγινε την περασμένη Δευτέρα, με αποτέλεσμα την Τρίτη να αναγκαστεί όπως αποκάλυψε χθες η «Ε» να κάνει ομιλία στους ποδοσφαιριστές ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας στηρίζοντας τον προπονητή και λέγοντας ότι οι παίκτες πρέπει να τον υπακούουν ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγαν δύο ακόμα Έλληνες παίκτες που στον έναν έγινε μείωση του χρόνου του συμβολαίου του ενώ για τον άλλο θα εξαρτηθεί η συμπεριφορά της ομάδας από την απάντηση στην πρόταση που του έκανε για ανανέωση του συμβολαίου του(πρέπει να απαντήσει μέχρι 15 Απριλίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass