ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΜΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Πρωταθλήτρια Ενόπλων Δυνάμεων η 110 Π.Μ.

* Πέτυχε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην τελική φάση του Διακλαδικού Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων 2015 που διεξήχθη στο Κιλκίς

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2015 9:53

Σε μόνιμο τροπαιούχο εξελίσσεται η ομάδα ποδοσφαίρου της 110 Π.Μ. η οποία κατέκτησε και τον φετινό τίτλο (τον τρίτο συνεχόμενο και μάλιστα είναι η μοναδική νικήτρια από την έναρξη του θεσμού το 2013) στο Διακλαδικό Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων που διεξήχθη στο Κιλκίς. Η 110 Π.Μ. εκπροσώπησε την Πολεμική Αεροπορία ως πρωταθλήτρια της περσινής περιόδου, τον Στρατό Ξηράς εκπροσώπησε η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία και το Πολεμικό Ναυτικό το Αρχηγείο Στόλου.

Τα «μαχητικά» της 110 Π.Μ. πέτυχαν το απόλυτο με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ήτοι 2-1 επί του Αρχηγείου Στόλου στην πρώτη αναμέτρηση και με το ίδιο σκορ επί της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στη συνέχεια. Στο άλλο παιχνίδι η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία νίκησε 2-1 το Αρχηγείο Στόλου και κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κιλκίς βρέθηκαν ο διοικητής της 110 Π.Μ. σμήναρχος (Ι) κ. Τσιρογιαννίδης και ο υποδιοικητής σμήναρχος (Ι) κ. Καραμεσίνης.

Σε ότι αφορά στα παιχνίδια, στην πρώτη αναμέτρηση με το Αρχηγείο Στόλου αν και η ομάδα της 110 Π.Μ. βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34’ κατάφερε να βρει τις λύσεις και να ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση, με τον Κανιούρα να ισοφαρίζει στο 53’ και τον Καραγιάννη να πετυχαίνει στο 73’ το νικητήριο τέρμα.

Στην δεύτερη αναμέτρηση που είχε τον χαρακτήρα του τελικού, αφού η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία είχε κερδίσει με 2-1 το Αρχηγείο Στόλου, η ομάδα της 110 Π.Μ. άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Χατζή μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Καραγιάννη, όμως οι αντίπαλοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 35’ σε 1-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Την νίκη στην ομάδα της 110 Π.Μ. έδωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Εμμανουήλ ο οποίος σαν από μηχανής θεός με κεφαλιά-ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Κανιούρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία της αποστολής της 110 Π.Μ. της οποίας ηγείτο ο υποσμηναγός κ. Σύρος άφησε άριστες εντυπώσεις τόσο αγωνιστικές όσο και εξωαγωνιστικές κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Κιλκίς.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου γιατί χωρίς αυτούς το έργο μου θα ήταν πολύ δύσκολο» σχολίασε μετά το τέλος της διοργάνωσης ο προπονητής των τίτλων Κώστας Κουτσούκης και πρόσθεσε:

«Αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή ήταν και η διοίκηση της 110 Π.Μ. που μας στήριξε και μας παρείχε κάθε διευκόλυνση. Το «3 στα 3» σημαίνει ότι διαθέτουμε σαν ομάδα ποιότητα και διάρκεια. Ελπίζω να διευρύνουμε κι άλλο το σερί μας».

110 ΠΜ (Κ. Κουτσούκης-Γ. Τσώνας): Τσαούσης, Γούτος, Τσίρκας, Λιάπης, Τριανταφύλλου, Εμμανουήλ, Καραγιάννης, Μανάκας, Κατσιούλης, Ευθυμιάδης, Χατζής, Κιος, Τσαδήμος, Κανιούρας, Παπαρσένος, Κουτσοκέρας.

* Την ερχόμενη Δευτέρα εν τω μεταξύ η ομάδα της 110 Π.Μ. θα μεταβεί στην Ανδραβίδα όπου θα αντιμετωπίσει την 117 Π.Μ. στον ημιτελικό του πρωταθλήματος της φετινής σεζόν.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass