ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο Ο.Α. ΝΙΚΑΙΑΣ

Παιδικό φεστιβάλ τένις

* Περί τα 210 παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας συμμετείχαν στη διοργάνωση

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2015 8:57

O Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας, πιστός για μια ακόμη φορά στα ραντεβού του με τους μικρούς και μεγάλους του φίλους, διοργάνωσε Παιδικό Φεστιβάλ Τένις Κεντρικής Ελλάδας, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο γήπεδο, Δημοτικό-Γυμνάσιο Λύκειο (για παιδιά που δεν αγωνίζονται στα επίσημα Ενωσιακά και Πανελλαδικά πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Α), κατά τα πρότυπα των επίσημων προγραμμάτων «play tennis» και «tennis 10s» της I.T.F.

Το πρωτάθλημα αυτό είχε την επωνυμία «enjoy tennis» (διασκεδάζω παίζοντας τένις) και έχοντας σύμμαχο ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο ήταν μία πραγματική διασκέδαση για τα 210 παιδιά που συμμετείχαν από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας (Λάρισα, Βόλος, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λαμία, Στυλίδα, Ελασσόνα, Δεσκάτη, Σκιάθος). Η οργανωτική εμπειρία και επάρκεια του Ο.Α. Νίκαιας σε γήπεδα και υλικοτεχνικές υποδομές εξασφάλισαν την επιτυχία της γιορτής. Μουσική, χρώματα και παιδικές φωνές πλημμύρισαν το χώρο και ο Ο.Α. Νίκαιας φόρεσε τα γιορτινά του.

Στο κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο γήπεδο, όπως και στα παιχνίδια των μεγαλύτερων παιδιών Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου, οι μικροί αθλητές αγωνίσθηκαν με το γνωστό σύστημα όλοι με όλους (round robin), όπου τα παιδιά τοποθετούνται σε ομίλους των 4-5 ατόμων και παίζουν όλοι με όλους σε κάθε γκρουπ. Σκοπός του τρόπου αυτού των αγώνων είναι να παίζουν οι μικροί αθλητές-τριες περισσότερους από έναν αγώνες.

Αν υπολογίσει κανείς την άψογη συμπεριφορά των αθλητών –τριών κατά τη διάρκεια των αγώνων, την παρουσία των γονέων, την τελετή των απονομών, όπως αυτή έχει καθιερωθεί, αντιλαμβάνεται ότι ήταν μία πραγματική γιορτή του τένις που πραγματικά διαφημίζει το άθλημα. Πρέπει να σημειωθεί ότι σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό δώρο, μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Κώστας Γκαρσίδης και το Δ.Σ. ευχαρίστησαν την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ και τη Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας για την αμέριστη συμπαράστασή της σε όλες τις προσπάθειές του Ομίλου, αλλά και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass