ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ

«Βούλιαξε» το Μακρυχώρι

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2015 9:45

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Αετού Μκαρυχωρίου. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης του συλλόγου και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση ενισχύοντας παράλληλα την προσπάθεια που γίνεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η χοροεσπερίδα είχε απόλυτη οργανωτική επιτυχία και τα 1500 περίπου άτομα που έδωσαν το «παρών» πέρασαν μία όμορφη βραδιά, γεμάτη κέφι και χορό αλλά και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Μπιτσαράς, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον Αετό, η οποία έχει στόχο την αξιοπρεπή παρουσία της ομάδας στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου και δη της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, την ανάδειξη των ταλέντων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τεμπών και την προσφορά στη νεολαία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν σύσσωμη η δημοτική αρχή Τεμπών ήτοι ο δήμαρχος κ. Κολλάτος, οι αντιδήμαρχοι κ. Τσάτσαρης, Τσούγιας, Νταφούλης, Σαΐτης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΤ κ. Καρατέγος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσέτσιλας και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Καραπάνου, Νικολάου, Μπουζώνας, Κυρίτσης, Γκατζόγιας και Μανώλης, ενώ από την ΕΠΣΛ παρέστησαν ο πρόεδρος κ. Γρηγορίου και ο διοικητικός κ. Βλάγκας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τους ανθρώπους που στηρίζουν οικονομικά και ηθικά την ομάδα.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ενθαρρυντικά ήταν μηνύματα της εκδήλωσης για το μέλλον του Αετού και ως απόρροια της μεγάλης επιτυχίας με την οποία στέφθηκε -και η οποία καταδεικνύει τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας στην ομάδα- ήταν το έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από νέα πρόσωπα για ενεργό συμμετοχή στα διοικητικά του συλλόγου. Έτσι τις προηγούμενες ημέρες το Διοικητικό Συμβούλιο του Αετού διευρύνθηκε σε 18μελές καθώς προστέθηκαν οι Σαρμανιώτης Γ., Χατζηεργάτης Δ., Μπιτσαράς Τ., Μυλωνάς Γ., Τσέτσιλας Ι., Κουτελίδας Κ., Μουρτζίλας Αθ., Ζησόπουλος Θ., Στογιάννης Β., Χατζής Ζ., Ρόμπας Στ., Ριζόπουλος Φ., Σουπεκιώτης Γ. και Τσακνάκης Θ.

Από δω και πέρα αρχίζει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν με θέμα πρώτης προτεραιότητας αυτό του προπονητή, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν τα μεταγραφικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass