ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Διανυκτέρευση στην Καρδίτσα!

* Οξεία φαρυγγίτιδα ο Φάρκας * Αλλαγές στη μεσαία γραμμή;

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2017 22:07

Του Σωτ. ΚέλλαΣυνεχίσθηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αυριανού αγώνα που δίνει η λαρισινή ομάδα στο AEL FC ARENA με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League όπου οι «βυσσινί» έχουν ως στόχο τη νίκη που θα την απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού και που συνεπάγεται πως ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του τελευταίου αγώνα στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα θα κάνει ήρεμα Χριστούγεννα.


Ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Φυντάνης αντιμετωπίζει δυο προβλήματα, το πρώτο είναι η συμμετοχή του Φάρκας (φωτ.) που μάλλον θα πρέπει να αποκλειστεί καθώς ο παίκτης πάσχει από οξεία φαρυγγίτιδα και πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι, ενώ ο Λεοζίνιο έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά θα αγωνισθεί κανονικά.
Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα, ενώ νωρίτερα οι παίκτες θα δούνε σε βίντεο την ομάδα της Ξάνθης κάτι που θα επαναληφθεί και αύριο το πρωί.
Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Καρδίτσας αφού δεν βρέθηκε διαθέσιμο στην πόλη της Λάρισας λόγω της πληρότητας που υπάρχει αυτές τις ημέρες.
Σχετικά με τα αγωνιστικά πλάνα ο Φυντάνης θα κάνει αλλαγές στη μεσαία γραμμή. Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνισθεί ο Μπόζοβιτς, ενώ στην άμυνα οι: Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας. Αμυντικό χαφ ο Φατιόν και πιο μπροστά οι: Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κριζμάν, ενώ μάλλον τη θέση του Λεοζίνιο θα πάρει ο Περόνε που θα είναι δίδυμο με τον Ναζλίδη. Θέση διεκδικεί και ο Μασούρας ενώ οι σκέψεις του Φυντάνη εκτός από το μόνιμο 4-1-4-1 είναι να παίξει και 4-4-2. Περισσότερα θα φανούν σήμερα.
ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
Η πρόωρη αποχώρηση των Ναβάρο, Κόντορ έφερε ένα ντόμινο ονομάτων για νέες αποχωρήσεις κάτι το οποίο διέψευσε χθες ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης λέγοντας ότι για να φύγουν παίκτες πρέπει να πάρουμε. Δεν συζητάμε καμία αλλαγή στο έμψυχο δυναμικό αυτή τη στιγμή και μέχρι τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη. Αυτή την περίοδο δεν συζητάμε να φύγουν παίκτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass