ΖΗΤΑΕΙ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018-2019

Επιστροφή στο Αλκαζάρ...

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2017 16:08

Αντιπροσωπεία της ΑΕΛ με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Σωτήρη Μάρκου επισκέφθηκε την επιτροπή διοίκησης του ΕΑΚ όπου συζήτησε το θέμα της επιστροφής της ομάδας στο Αλκαζάρ. Μάλιστα χθες στάλθηκε η παρακάτω επιστολή (την υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος Σωτήρης Μάρκου) προς την επιτροπή διοίκησης του ΕΑΚ με κοινοποίηση στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Τζούλιους Συναδινό.


«Αξιότιμοι Κύριοι,
Μετά τη χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) εκ του σύνεγγυς συνομιλία μας στα γραφεία του ΕΑΚ Λάρισας παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής κ. Κωσταρόπουλου, των μελών αυτής κ.κ. Βαγιόπουλου, Μπαρούτα και Ψαθά και του Διευθυντή του ΕΑΚΛ κ. Μακρίδη συνοψίζουμε και επιβεβαιώνουμε τη βούληση και τα αναφερθέντα στη συνάντησή μας.
Όπως αυτολεξεί σας μεταφέρθηκε βούληση της ΠΑΕ ΑΕΛ και του ιδιοκτήτη της κ. Αλέξη Κούγια είναι η χρήση του Σταδίου Αλκαζάρ για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19 και εντεύθεν ως κύρια έδρα για όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχει η ΠΑΕ ΑΕΛ, οριοθετώντας την πρώτη εμφάνισή μας στο ιστορικό Στάδιο Αλκαζάρ περί τις 15/7/2018, όταν και θα ξεκινήσουν οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Για να συμβεί αυτό πρέπει να δρομολογηθούν και να εξεταστούν τα κάτωθι:
1. Να υπογραφεί μεταξύ υμών συμφωνητικό παραχώρησης αποκλειστικής χρήσης του Σταδίου Αλκαζάρ.
2. Να εκπονηθεί άμεσα στατική μελέτη προκειμένου να ολοκληρωθεί ο φάκελος αδειοδότησης της εγκατάστασης.
3. Να υπάρξουν βελτιωτικά έργα στα αποδυτήρια αθλητών και διαιτητών και στους υπόλοιπους απαιτούμενους χώρους της εγκατάστασης (ιατρείο, αίθουσα ντόπινγκ, γραφεία παρατηρητών, αίθουσα τύπου και μικτή ζώνη).
4. Να υπάρξει αντικατάσταση χλοοτάπητα και παρεμβάσεις στην υποδομή αυτού.
5. Να υπάρξει (αν απαιτηθεί) βελτίωση της φωτεινότητας με επικαιροποιημένη έκθεση φωτομέτρησης.
6. Να εκπονηθεί νέο σχέδιο εκκένωσης.
7. Να τοποθετηθεί φωτεινός πίνακας και να αναβαθμιστεί το σύστημα μεγαφωνικής εγκατάστασης.
8. Να τοποθετηθεί σύστημα ελέγχου εισόδου (τουρνικέ).
9. Να τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα καμερών και καταγραφής.
10. Να πραγματοποιηθεί αυτοψία από κοινού προκειμένου να εντοπιστούν και να καταγραφούν τυχόν άλλες παρατηρήσεις προκειμένου να μην υπάρξουν ελλείψεις, ώστε να αδειοδοτηθεί η εγκατάσταση σύμφωνα με τα ισχύοντα.
Παρακαλούμε όπως τάχιστα μελετήσετε τις απαιτήσεις που αναφέρουμε ως άνω και θεωρούνται ως απολύτως απαραίτητες για τη διεξαγωγή αγώνων σε επίπεδο Ά Εθνικής - Super League και μας ενημερώσετε εγγράφως».

Γ. Κωσταρόπουλος: Θέμα της ΓΓΑ
Σχετικά με το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ να αγωνισθεί τη νέα περίοδο στο γήπεδο Αλκαζάρ ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Γιώργος Κωσταρόπουλος δήλωσε: «Συζητήσαμε με την ΠΑΕ ΑΕΛ για να έρθει η ομάδα τη νέα περίοδο στο Αλκαζάρ το οποίο όμως θέλει πολλές βελτιώσεις αλλά αυτό δεν είναι θέμα δικό μας αλλά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αφού τα κονδύλια που θα χρειαστούν είναι αρκετά και δεν είναι της δικιάς μας αρμοδιότητας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass