ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ «ΕΥ ΖΗΝ»

Πανελλήνιες διακρίσεις

* Σε αγώνες που έγιναν στην Αθήνα παρουσία 1.300 αθλητών

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2017 15:20

Με ένα ασημένιο και δύο χάλκινα πανελλήνια και διασυλλογικά μετάλλια σε σύνολο 8 αθλητών του συλλόγου, επέστρεψε από την Αθήνα, ο Α.Ο. Ταεκβοντο Αμπελώνα «Ευ ζην».
Συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό παίδων - κορασίδων γενν. 2003-2004-2005 και στο πανελλήνιο διασυλλογικό γεν. 2006, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 1.300 και πλέον αθλητών από όλη την Ελλάδα.


Αναλυτικά: Ένα ασημένιο κατέκτησε με τον Μπζιώτα Άγγελο γεν. 2006 -61 kg και δυο χάλκινα με τον Χαδούλη Χρήστο γεν. 2006 -33 kg και Πονηρό Ιωάννη γεν. 2004 -41 kg. Επίσης φτάσανε πολύ κοντά στα μετάλλια κερδίζοντας δυο αγώνες αλλά χάσανε στον τρίτο αγώνα και κατέλαβαν την 5η θέση ο Γρηγόρης Κατίνας γεν. 2004 -65 kg και η Ντόβα Ειρήνη γεν. 2006 -37 kg.
Συγχαρητήρια αξίζουν για την προσπαθειά τους οι Νίκος Μπαρούτας, Αστέριος Γκάμπτσας και Γεωργία Σισμάνη που κέρδισε έναν αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να μπει στα μετάλλια.
Το ΔΣ και η πρόεδρος Κων/να Γκαγκανιάρα αναφέρθηκαν στους δασκάλους Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του συλλόγου, τις συνεχόμενες μεγάλες επιτυχίες των αθλητών και για τη συνεχή ροή των μεταλλίων στη συλλογή της ομάδας.
Σε δηλώσεις δε που έκανε ο δάσκαλος Μπάμπης Ντόβας, μεταξύ άλλων επισήμανε τα εξής: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που η σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται σε Αμπελώνα και Γιάννουλη από το προπονητικό Team και τους γυμναστές αποδίδει αποτελέσματα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που ακολούθησαν και στήριξαν την ομάδα μας και μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Προχωράμε όλοι μαζί για τον επόμενο στόχο μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass