ΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ:

Ενισχυμένος ο αθλητισμός

• Εγκώμια για Περιφέρεια και Δήμο

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2017 21:55

Ο υπεύθυνος λαμπαδηδρομίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σάκης Βασιλειάδης μετά το τέλος της τελετής της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας μίλησε στην «ΕτΔ» και είπε τα εξής:


«Πρώτα απ’ όλα χαίρομαι που ερχόμενος στη Λάρισα είδα γνωστά πρόσωπα όπως τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό που γνωρίζουμε όλοι την αγάπη του για τον αθλητισμό αλλά και το ολυμπιακό πνεύμα που τον διακρίνει.
Συνεργάστηκα για την εκδήλωση άψογα με τον Δήμο Λαρισαίων και ήταν μια εκδήλωση λιτή αλλά που ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει ένα από τα σύμβολα του Ολυμπιακού Κινήματος».
Σχετικά με την ΕΟΕ και τις πρόσφατες διενέξεις που υπήρξαν μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία Σπύρου Καπράλου και Ισίδωρου Κούβελου για την προεδρία μάς απάντησε: «Θετικό είναι ότι μετά από μια διαμάχη που ξεκίνησε με γνώμονα την προσφορά για τον αθλητισμό και το ολυμπιακό ιδεώδες υπήρξε συμφιλίωση των δύο και στόχο είχαν μην ξεχνάμε η κάθε πλευρά να κάνει ένα βήμα μπροστά ο αθλητισμός της χώρας, τώρα ενωμένοι μπορούν να το κάνουμε μεγαλύτερο. Πιστεύω ότι η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος και ο αθλητισμός θα βγει κερδισμένος από αυτή τη διαμάχη που λύθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά από συμφωνία που υπήρξε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass