ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ:

Ο Περόνε ήταν τραυματίας

• Ροντρίγκεζ: «Ο 4ος θύμιζε αστυνομικό»

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2017 21:56

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου με τον συνεργάτη του Γιάννη Παυλίδη που τον ακολουθούσε να λέει: «Κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ηλίας Φυντάνης…» ενώ ο προπονητής της ομάδας απάντησε και σε ορισμένους φιλάθλους που ζητούσαν να μπει ο Περόνε στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Φυντάνη:
«Σήμερα αποδείξαμε πως οι παίκτες περισσότερο και μετά όλοι οι άλλοι φοράνε μία βαριά φανέλα και η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα. Το αποδείξαμε γιατί από την ημέρα που ανέλαβα ως πρώτος προπονητής τα παιδιά έχουν κάνει τα πάντα έτσι ώστε η ομάδα να είναι αήττητη σε κάθε παιχνίδι.
Για μένα δεν χάσαμε ούτε στον Παναθηναϊκό έχουμε κερδίσει κι εκεί. Όχι ισοπαλία μόνο, αλλά νίκη.
Παίζαμε με ένα αντίπαλο που ήταν αήττητος. Το σπάσαμε. Όπως την περασμένη βδομάδα μέσα στον Πλατανιά κάναμε ένα μεγάλο διπλό, με την ομάδα να έχει πετύχει το τελευταίο της πριν από 7,5 χρόνια στη Super League.
Όλο αυτό ανήκει στους ποδοσφαιριστές και μόνο σ’αυτούς. Ακόμα κι αυτοί που ήταν στο Κύπελλο απέδειξαν πως ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα στο σκοπό της. Έδωσαν όλοι το μήνυμα πως είναι "παρών".
Η νίκη είναι δίκαιη απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο. Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε στο πλάνο του πάρα πολύ καλά. Οι παίκτες εφάρμοσαν κατά γράμμα ότι είπαμε και το παρουσίασαν μέσα στο γήπεδο.
Έχω ένα παράπονο. Ξέρω πως η Λάρισα είναι μια μεγάλη ομάδα. Αντέχω την πίεση έχω περάσει και χειρότερα. Όταν ήμουν στην Παναχαϊκή τα πράγματα ήταν χειρότερα. Το παιχνίδι δεν τελειώνει ούτε στο 50’ ούτε στο 60’. Κάποιοι πρέπει να πάψουν να λένε ποιος πρέπει να βγει.
Ξέρουμε τι κάνουμε και πότε πρέπει να μπει ο καθένας. Κανένας παίκτης δεν αδικείται. Δεν ξέρουν οι φίλαθλοι τι προβλήματα μπορεί να έχουν κάποιοι ποδοφαιριστές.
Ο Περόνε και σήμερα μπήκε τραυματίας. Για τρίτη φορά αγωνίστηκε με ένεση και σοβαρό αιμάτωμα στο πόδι. Με τις ενέργειες του κ. Μπασδέκη αγωνίστηκε και μάλιστα παραπάνω από όσο θα έπρεπε.
***
Δηλώσεις για λογαριασμό της τεχνικής ηγεσίας του Λεβαδειακού έκανε ο συνεργάτης του Ανιγκό, Μπερνάρντ Ροντριγκέζ, που εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Τζοβάρα. Μεταξύ άλλων είπε: "Δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά και δεχτήκαμε το γκολ. Ζητήσαμε ένα πέναλτι και είναι η δεύτερη σερί αγωνιστική που δεν μας δίνεται. Και στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ μας. Σήμερα είχαμε έναν 4ο που ήταν αστυνομικός και έναν διαιτητή που τα είχε χαμένα".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass