ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ ΜΕ 2-0 ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Με το δεξί οι Παίδες της ΕΠΣΛ

* Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκε η Μικτή Νέων

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2017 23:11

Μία νίκη και η μία ισοπαλία ήταν ο χθεσινός απολογισμός για τις Μικτές της ΕΠΣΛ, απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Τρικάλων, στην πρεμιέρα των πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών ομάδων Παίδων και Νέων που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, η Μικτή Παίδων επικράτησε με 2-0, ενώ οι Νέοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Και οι δύο αναμετρήσεις διεξήχθησαν στο γήπεδο Χάλκης.
Αναλυτικά:
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό της και έφτασε δίκαια στη νίκη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Η ομάδα της Λάρισας ήταν ανώτερη του αντιπάλου της και έχασε πολλές ευκαιρίες για να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στο τελικό αποτέλεσμα.
Τα πάντα κρίθηκαν στο α’ ημίχρονο όπου η ΕΠΣΛ έθεσε τις βάσεις για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της χρονιάς. Στο 12ο λεπτό ο Χριστακέας με ωραίο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 1-0, ενώ στο 36’ ο Πετσούλας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα των νικητών. Στο 16’ ο Παπαθανασίου με κοντινή κεφαλιά, στο 20’ ο Χριστακέας με συρτό σουτ και στο 36’ ξανά ο Παπαθανασίου με κοντινό σουτ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.
Στην επανάληψη η ΕΠΣΛ είχε εκ νέου τον πρώτο λόγο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πίεσε τον αντίπαλό της, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την επιθετική της πρωτοβουλία. Στο 56’ ο Δελημήτρος βρέθηκε τετ α τετ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε, ενώ στο 60’ ο Παπαθανασίου με σουτ από θέση βολής δεν μπόρεσε να σκοράρει. Έτσι το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με την ομάδα της Λάρισας να ξεκινάει με ιδανικό τρόπο τις προσπάθειές της στη φετινή διοργάνωση.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Καμάκας): Νατσίδης, Τσιομήτας (63’ Στάμος), Μητάκος, Καραγκιόζης, Παπακωσταντίνου (63’ Πασσιάς), Τσιούπρος, Παπαθανασίου, Ζησούλης, Πέτσουλας (55’ Τσιγγάνης), Παπαδάκος (75’ Κατσάμπελας), Χριστακέας (55’ Δελημήτρος).
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Βασιλείου, Πολύμερος, Νιντός (72’ Γραμματικός), Παπαδημητρίου, Σκρέτας, Σιμιτσής, Ρουμπιές (61’ Ρούτσι), Τσάτσος (61’ Παπαδογεώργος), Καλαμάρας, Τσιακνάκης (72’ Νταής), Κωστόπουλος).
Η ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ
Αν και προηγήθηκε στο σκορ η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ δεν μπόρεσε να διαφυλάξει το αποτέλεσμα και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην ομάδα των Τρικάλων. Το παιχνίδι ήταν δυνατό είχε ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δείχνουν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Στο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο και πίεσαν την ομάδα της Λάρισας, δημιουργώντας ευκαιρίες στο 10’ με τον Αγραφιώτη, στο 23’ με τον Γριζνίτη, το τετ α τετ του οποίου εξουδετέρωσε ο Κραβαρίτης και στο 41’ με τον Κοντογεώργο. Η Λάρισα είχε μία πολύ καλή στιγμή στο 21’ με τον Κορτσάρι που βγήκε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με την ομάδα της Λάρισας να ανεβάζει στροφές και να παίρνει τα ηνία του παιχνιδιού.
Στο 52’ ο Τσαρούχας από πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή επιχείρησε δυνατό διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ, για να φτάσουμε στο 57’ όταν ο Δρόσος με προβολή πάνω στην κίνηση μετά από σέντρα του Φουρίκη άνοιξε το σκορ.
Η αντίδραση των Τρικαλινών ήρθε στο 65’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Τσιρογιάννη ο οποίος με συρτό διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Η Λάρισα συνέχισε να πιέζει και στο 69’ βρέθηκε μία ανάσα από το δεύτερο γκολ. Ο Μπάγκας βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει, ο Δρόσος πήρε το ριμπάουντ και με απευθείας πλασέ σκόραρε αλλά είχε σημειωθεί σε θέση οφσάιντ κι έτσι το γκολ δεν μέτρησε.
Στο 81’ ο Βλαχάκης δεν πρόλαβε με προβολή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 89’ ο Δραγατσίκης μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Έτσι το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας. Τα παιχνίδια διηύθυναν οι κ. Καλαντζής (στους Παίδες) και Ρούσης (στους Νέους) με βοηθούς τους κ. Σακκά και Σφυρή (όλοι της ΕΠΣ Θεσσαλίας).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κυζιρίδης): Κραβαρίτης, Δραγατσίκης, Χλωρός, Γκατζιούρας (90’ Καφανέλης), Μπάγκας, Σούμπασης, Δρόσος (72’ Αναγνώστης), Φουρίκης (79’ Βλαχάκης), Σκουλίδης, Τσαρούχας (61’ Τζιόλας), Κορτσάρι.
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Βασιλάκος, Τσιόγκας, Πλακιάς (58’ λ.τ. Μιχαλόπουλος), Αγραφιώτης, Γκουβίνας, Ξαγάρας, Γριζανίτης (53’ λ.τ. Καρακώστας Ε.), Καρακώστας Θ., Κοντογεώργος, Καραγκούνης, Τσιρογιάννης.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Καρδίτσας    4-0 (π.)    3-0 (ν.)
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Τρικάλων    2-0 (π.)    1-1 (ν.)
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
ΕΠΣ Ηπείρου    4-0    3
ΕΠΣ Λάρισας    2-0    3
ΕΠΣ Τρικάλων    0-2    0
ΕΠΣ Καρδίτσας    0-4    0
ΝΕΟΙ
ΕΠΣ Ηπείρου    3-0    3
ΕΠΣ Λάρισας    1-1    1
ΕΠΣ Τρικάλων    1-1    1
ΕΠΣ Καρδίτσας    0-3    0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/11)
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Λάρισας
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Ηπείρου

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass