Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡ. ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (19.30) ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πανέτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση

* Σ. Θεοδοσιάδης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο»

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2017 18:09 | Τελευταία ενημέρωση: 26 Οκτ 2017 18:48

Πανέτοιμος για τον σημερινό αγώνα-πρόκληση κόντρα στην ισχυρή ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ στις 19.30, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδος, δηλώνει ο Απόλλωνας Λάρισας.

Οι «κυανόλευκοι» μετά το «διπλό» στην Καλλιθέα (την 1η αγωνιστική) θα παλέψουν για να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Ένας στόχος που ναι μεν είναι δύσκολος, ωστόσο μπορεί να επιτευχθεί.
Η ομάδα της Λάρισας επιστρέφει στο Κύπελλο Ελλάδος μετά από 13 χρόνια και συγκεκριμένα από τη σεζόν 2004-05 όταν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η μεγάλη ωστόσο πορεία του Απόλλωνα καταγράφηκε τη σεζόν 1997-98 όταν προκρίθηκε στους «8» του θεσμού (στη συνέχεια αποκλείστηκε από τον Ηρακλή) βγάζοντας νοκ άουτ ομάδες όπως ο Εργοτέλης και η Παναχαϊκή. Επομένως το σημερινό παιχνίδι αποκτά και ιστορικές διαστάσεις, απέναντι στον περσινό φιναλίστ του θεσμού και μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στη φετινή Super League.
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Αναστασιάδης, παρά το αντικειμενικό μειονέκτημα από το ότι η ομάδα του δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις επίσημες υποχρεώσεις της, προετοίμασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ποδοσφαιριστές του, με στόχο να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό.
«Για να μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελεί μεγάλο κίνητρο. Ο αντίπαλός μας είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, με πορεία πρωταθλητισμού στη Super League, αλλά και αξιόλογη παρουσία στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικού μέχρι το τέλος. Γι’ αυτό χρειάζεται πειθαρχία και σοβαρότητα.
Η ΑΕΚ έχει βρει σιγά-σιγά τον ρυθμό της καθώς έχει στα πόδια της τόσο παιχνίδια στη Super League όσο και στην Ευρώπη, ενώ εμείς περιμένουμε με λαχτάρα να ξεκινήσει η Football League, αλλά αυτό δεν μας απαγορεύει να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση στην επόμενη φάση. Θέλουμε να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και ότι είμαστε έτοιμοι για την έναρξη πρωταθλήματος» επισήμανε ο Σάκης Θεοδοσιάδης μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.
Αγωνιστικά ο Απόλλωνας Λάρισας θα παραταχθεί στο παιχνίδι εν πλήρη δυνάμει καθώς δεν υπάρχουν απουσίες (και οι 26 παίκτες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή), ενώ η 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Σήμερα εν τω μεταξύ το μεσημέρι οι παίκτες του Απόλλωνα θα γευματίσουν στο «Παραδοσιακό» της Νεάπολης.
Την αναμέτρηση ορίσθηκε το διευθύνει ο κ. Βασίλης Φωτιάς (ΕΠΣ Πέλλας) με βοηθούς τους κ. Δεμερτζή (Πέλλας) και Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).
Από την πλευρά της η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας απηύθυνε κάλεσμα στους Λαρισαίους φιλάθλους, να βρεθούν σήμερα στο στάδιο Αλκαζάρ και να βοηθήσουν την προσπάθεια των παικτών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αναφορικά με τα εισιτήρια, τα γραφεία της ΠΑΕ (Ηρώων Πολυτεχνείου 40, 1ος όροφος) θα λειτουργήσουν σήμερα από 10 πμ. έως 2 μ.μ., για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Τα εκδοτήρια του σταδίου Αλκαζάρ θα ανοίξουν στις 4 μ.μ. για να εξυπηρετήσουν το κοινό που δεν θα έχει προμηθευτεί εγκαίρως εισιτήριο. Παράλληλα από την ΠΑΕ επισημαίνεται ότι όσοι φίλαθλοι παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ, μπορούν να κρατήσουν το απόκομμα και με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν εισιτήριο για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της ομάδας στη Football League με τη Βέροια (05/11), με έκπτωση 50%, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση.Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ
Λαμία 1964 - Καλλιθέα    1-0
Απόλλων Λάρ.- ΑΕΚ (σήμερα, 19.30)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΕΚ    2 -0    3
Απόλλων Λάρ.    2 -1    3
Λαμία 1964    1 -2    3
Καλλιθέα    1 -3    0

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass