ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΟΞΑ ΜΕ 7-0

Ξέσπασε ο ΠΟΕ στο κύπελλο

* Η Ακαδ. Τυρνάβου νίκησε τη Δόξα Βλαχογιαννίου με 2-0 * Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων και διαιτητές

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2017 23:15

Καταιγιστικός ο ΠΟ Ελασσόνας μετέτρεψε το χθεσινό παιχνίδι στο Αργυροπούλι σε παράσταση για έναν ρόλο κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 7-0 την τοπική Δόξα.

Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες στο πρώτο κιόλας ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκαν με 6-0, με τη Δόξα να παρουσιάζεται ανήμπορη να αντιδράσει.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Παναγιώτου (6’), Μπούνα (13’, 39’), Παπαχρήστος (18’, 37’, 53’-χατ τρικ) και Καραμάνος (28’). Οι γηπεδούχοι στο 74’ είχαν δοκάρι με τον Τσιάγκο στην προσπάθειά τους να πετύχουν το γκολ της τιμής.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Περήφανος, Πλατσάς (24’ Τσινούδης), Τσένος, Τσούτσας (32’ Καφφές), Σαΐτης (65’ Τσίτσιας), Χατζής, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ (54’ Τσιάγκος), Ζάχος, Κυρίτσης, Γκαραγκούνης.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Μπουκουβάλας): Γούπος, Καραμάνος (55’ Κωνσταντινίδης), Νταμπώσης, Περτζιόνι, Ποτόσογλου (50’ Ι. Μπαρλαγιάννης), Αθ. Κυρίτσης, Ν. Μπαρλαγιάννης, Παναγιώτου (46’ Σιαφαρίκας), Παπαχρήστος, Ματούλας (59’ Ντούμος), Μπούνα.
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ «ΧΤΥΠΗΣΕ»
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Η Ακαδημία Τυρνάβου κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο ενός μεγαλύτερου αντιπάλου, όπως η Δόξα Βλαχογιαννίου, σ’ ένα παιχνίδι που ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο μέρος.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν στο 19’ να ανοίξουν το σκορ με το δυνατό σουτ από 30 περίπου μέτρα του Μπέλτσιου, ενώ στο 23’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Μπάκος πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έγραψε το 2-0.
Η φάση για την οποία οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα σημειώθηκε στο 73’ όταν ο Μπαντής αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η διοίκηση του συλλόγου τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή της για την επίμαχη φάση στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Σε ένα ακόμη παιχνίδι διαπιστώθηκε από την ομάδα μας ότι οι διαιτητές κάνουν λάθη που στοιχίζουν, αλλά μάλλον δεν υπάρχει γι’ αυτούς τρόπος να διορθωθούν. Πιστεύουμε ότι ο κ. Νατσιούλας, ερμήνευσε διαφορετικά μία φάση για πέναλτι, δίνοντας δεύτερη κίτρινη για θέατρο σε παίκτη. Δεν μπορεί όμως το κάθε πέσιμο ενός παίκτη μέσα στην περιοχή που δεν είναι πέναλτι να τιμωρείται ως θέατρο.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ακαδημίας Τυρνάβου για τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Αυτό που έμεινε είναι ότι σε έναν εύκολο αγώνα κυπέλλου, από ένα λάθος του διαιτητή, η ομάδα μας έχασε έναν βασικό παίκτη από το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος».
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Κεχαγιάς): Χαλκιάς, Σκρουμπής (76’ Καραϊσκος), Καρράς, Δασκαλόπουλος (84’ Καραγιάννης), Κόκκας, Μπάκος, Στάμου, Παπαχατζής Ι., Λόζος (85’ Τσακνάκης), Μπέλτσιος (65’ Παπαχατζής Β.), Χαρισούλης.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μωυσίδης, Μπουζούκας Θ. (44’ Πάτσης), Μάρκου, Πάσος, Ιγγλέζος, Καλογιάννης (44’ Φακίτσας Σ.), Γαλάτος (70’ Σδράλης), Αθανασούλης, Θανασούλης (44’ Μπαντής).ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (15.30)
Η 4η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΛ ολοκληρώνεται σήμερα με τις παρακάτω αναμετρήσεις που θα ξεκινήσουν στις 15.30 και στις οποίες ορίστηκαν οι εξής διαιτητές:
1ος όμιλος
Παναγροτικός - Αμπελιά: Κακάνης, Μακρής, Διαμαντής Χ.
Μαυροβούνι - Βούναινα: Μπουρουζίκας, Παραφέστας, Δήμου.
Βαμβακού - Αχιλλέας Φ. (γήπ. Φαρσάλων): Κουκούλης, Γκόγκος, Ρουπέλας.
Ελευθεραί - Αμυγδαλέα (δεν ορίστηκε)
2ος όμιλος
Αργυροπούλι - Π.Ο.Ε.    0-7
Ακαδ. Τυρνάβου –Βλαχογιάννι    2-0
Μεσοχώρι - Αμπελόκηποι: Ντελέζος Ι., Τσαπράζης, Αρχοντής.
Αμπελωνιακός - Οικονόμος: Νίτσας, Νίκζας, Παπαγεωργίου.
3ος όμιλος
Αιγάνη - Γόννοι: Βασιλός, Γούλας, Καραθάνος.
Μακρυχώρι - Νεάπολη: Στάικος, Νατσιούλας, Χασιώτης.
Ανάβρα - Συκούριο: Καρακώστας, Γκαρέλης, Ακρίβος.
Αστραπή ΝΠ - Δήμητρα Γιάνν. (δεν ορίστηκε)
4ος όμιλος
Προμηθέας - Σμόλικας (γήπ. Κοιλάδας): Μπουμαρσόπουλος, Ντούρμα, Πάλλας.
Μελισσοχώρι - Δωτιέας Αγιάς: Καραγιάννης, Μπουρονίκος, Μπατζιανούλης.
Γλαύκη - Κιλελέρ: Τσιτσιρίκας, Νάκας, Αντωνίου
Τύρναβος 2005 - Φαλανιακός: Τσιτσανούδης, Δεληγιάννη Αλ., Τσιτρούλης.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass