ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ Μ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ

Επιστροφή Παραφέστα στον Αχιλλέα Φ.

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2017 16:07

Στον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων επέστρεψε ο Τάκης Παραφέστας, μετά το διαζύγιο με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Ο Φαλανιώτης τεχνικός ανέλαβε εκ νέου τα ηνία της ομάδας (μετά από διάστημα πέντε περίπου μηνών) με στόχο την αγωνιστική ανάκαμψη στον πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι ο Τάκης Παραφέστας, που έλυσε τη συνεργασία του με τον Τύρναβο, τον οποίο ανέλαβε τη φετινή σεζόν, πέρσι είχε οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στην κατάκτηση του νταμπλ και στην επάνοδό τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Τάκης Παραφέστας θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό παιχνίδι του κυπέλλου με τη Βαμβακού.
Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής: «Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του κ. Τάκη Παραφέστα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο κ. Παραφέστας επιστέφει στο τιμόνι της ομάδος μας έπειτα από την περσινή άκρως επιτυχημένη σεζόν όπου οδήγησε τον Αχιλλέα Φαρσάλων στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της Α’ ΕΠΣΛ κατηγορίας και στην επιστροφή στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Οι άνθρωποι της ομάδος μας εύχονται στον πολύπειρο τεχνικό καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες. Επίσης η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστεί τη Διοίκηση του Τυρνάβου για την άψογη συνεργασία.».ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Εν τω μεταξύ στον Αχιλλέα Φαρσάλων επιστρέφει και ο Άγγελος Αναγνώστης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από την Ακαδημία του Αχιλλέα αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:
«Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άγγελου Αναγνώστη από την Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά τις άριστες σχέσεις που έχουν τα δύο σωματεία.
Ο Αναγνώστης αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων, μετέπειτα φόρεσε τη φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων καλωσορίζει τον Άγγελο στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν».ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ Φ.
Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Αχιλλέα Φαρσάλων από τον αδόκητο χαμό της μητέρας του ποδοσφαιριστή Βασίλη Λόλα.
Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:
«Ημέρα θλίψης είναι η σημερινή για την οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων καθώς απεβίωσε η μητέρα του ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Βασίλη Λόλα. Η Διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Βασίλη και τους οικείους του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass